- Under all kritik -

Onsdag 31 december 2008

Ja, det här är verkligen under all kritik.. har inte skrivit något på jag vet inte hur länge och jag borde verkligen skämmas, usch. Men jag tänkte skriva några rader nu när jag har fått lite tid över till bloggen.
Har haft en jättemysig jul med snö, god mat, Kalle Anka och julklappar :)
Hoppas er jul har varit lika mysig som min och att ni är nöjda med vad ni förtjänat att få i julklapp, ja för man får väl det man gjort sig förtjänt av eller hur? :P

Igår åkte jag och lillsyrran Nathalie och hyrde en Beck-film och sen åkte vi hem till mig och glodde på den, sedan tittade vi på Dirty Dancing, som jag fick i julklapp av mamsen :D
Jag får väl skämmas ögonen ur mig nu när jag avslöjar att jag aldrig hade sett Dirty Dancing förut :O helt otroligt, ja jag veet det, men jag är en sån där person som alltid vill spara det bästa till sist och den var otroligt bra : )
Sen fick Nathalie sin julklapp av mig också, ett presentkort på BikBok och en LdB duschcreme.

Idag började dagen med att jag ringde och väckte Mia, det var dags för alkis-shoppingen på Systemet. Vi trodde vi skulle slippa allt folk när vi var ute i så god tid på dagen, men icke sa nicke.. väldigt många verkar vara lediga dom här dagarna innan nyår och dom verkade även tro att dom skulle slippa allt folk när dom åkte dit så tidigt, tji fick vi.
När vi äntligen var klara körde jag hem Mia och sen åkte jag hem och hämtade Nathalie, sen åkte vi till pappa och sen åkte jag, Nathalie och pappa till Marieberg för att leta efter något att ha på sig imorgon, det gick väl sådär. Jag har inget tålamod för att trängas bland en massa folk i affärer, det klarar jag mig verkligen utan. Så jag tappade lusten efter ett tag, efter att ha inhandlat två par leggings och ett par örhängen åkte vi hemåt igen.
Sen skjutsade jag hem Nathalie och pappa följde med mig hem och drack kaffe, sedan gick vi ner till min bil för att koppla i stereon som varit urkopplad pga att det varit fel på anslutningarna till batteriet.
När pappa hade åkt tog jag tag i disken och städningen här hemma och nu sitter jag här och häckar...
 Pappa och Nathalie
Imorgon blir det Mia, Niclas och hans polare i en lokal, karaoke och bubbel står på listan, resten får bli som det blir och det blir säkert bättre än förra året. Eller du kanske vill åka till Rejmyre igen Mia? Ja, vi kanske ska dra dit igen istället och fira nyår i en iskall lastbilshytt typ 10 mil från Örebro, med folk som aldrig sett smink förut, mitt ute i skogen dit inte ens ambulansen hittar och utan en bit mat på 36 timmar?
Ja, vi får fundera på det till imorgon ;P
Nej, tacka vet jag att fira i sin egen hemstad med folk man känner och max 5 km hem till sin egen säng :P

Om ni inte har hört Shakira - Illegal så tycker jag det är dags att göra det : ) den är inte speciellt ny, men bra ändå.
Nu ska jag snart dra igång en film och sen är det dags för sömnen. Måste vara utvilad imorgon, så man orkar fira in det nya året som vi hoppas blir bättre än det året som varit. Det kan vi väl alla hålla tummarna för? ;P

Vi hörs,
Caio! och GOTT NYTT ÅR!

      - In the Ghetto -

Måndag 22 december 2008

Hade lite svårt att somna inatt, var lite nervös inför att jobba faktiskt.. skulle gå upp 5.30 och börja jobba klockan 7, det var inga problem att gå upp och sådär, men fan vad trött jag var vid 12 tiden, usch usch.. Men det gick bra att jobba, riktigt skönt att vara igång redan från 7 faktiskt.
Efter jobbet åkte jag och tankade bilen, skulle tanka den full men av någon anledning så slog den ifrån innan tanken var full och jag blev ju skitnervös att något hade hänt med mina pengar på kortet, men det fanns pengar så det måste ju ha tagit slut i bensinpumpen eller något, jag har ingen aning :P
Sedan åkte jag och införskaffade lite julklappar, sista rycket blir imorgon.
Det blir att gå upp 5.30 imorgon också, sen ska jag vara vid mamma och Kenth 6.15 för att köra Kenth till jobbet, han ska tydligen börja tidigare än vanligt och då behövde han ta sig till jobbet på något sätt.
Sedan bär det av hemåt efter jobbet och plocka ihop massa saker och plocka in Casper i buren och sedan åka hem till mamma och Kenth för att installera sig där inför Julaftonsmorgonen då det bär av 10 mil uppåt i landet, till Ställberg som ligger 1 mil ovanför Kopparberg. Vi ska enligt tradition fira jul hos min mormor och morfar : )
Jag skulle bara behöva lite hjälp med vad sjutton man ska köpa i julklapp till sina föräldrar, får panik på det här snart.. det går inte att komma på någonting, för dom har ju allt :S måste verkligen få en snilleblixt till imorgon och sen köpa det, så jag slipper sitta och skämmas på Julafton :O
Det löser sig väl : )
Casper får inte följa med upp till Ställberg på julafton utan han får vara kvar hemma hos mamma och Kenth, vi kommer ju hem på kvällen igen. Men vi får ju stänga dörren in till vardagsrummet, för när vi satte upp julgranen i lördags och sen klädde den så dröjde det 2 min så hade han redan haft ner 3 plastkulor på golvet, man vill ju inte ens veta hur granen skulle se ut om han varit ensam med den i 10 timmar :O
Det är ju en riktig, levande gran också så man får ju förstå att han blir lite galen i den, det måste vara någon instinkt som lockar honom att tugga på barren och stå och stryka sig mot den :P

Sedan var jag så smart förut och la mig i sängen med en film, slocknade ju på en gång och sov 1,5 timme.. det är ju väldigt smart när man ska upp tidigt imorgon också :P
Det löser sig väl, imorgon är det ju dan före doppare dan, mysigt som fan :D

Ciao!

      - Red Absinthe -

Torsdag 18 december 2008

Mia min Mia kom hit igår, det var planerat att hon skulle komma hit och dricka hinkvis med kaffe, men istället blev det hinkvis med både kaffe och röd absint (80%). I början kände man sig lite lullig, men det gick över ganska snabbt och efter att vi hade tömt nästan hela flaskan kändes det fortfarande som att man bara hade druckit typ 1 glas vin eller något.
Man tycker ju att man borde ha blivit helt kadyng efter ett par drinkar, eftersom alkoholhalten ändå var på 80% men nej..
Jag kom väl i säng vid 3:30 ungefär och somnade vid 4:30, klockan 10 ringde mamma mig och det enda jag kände var att jag var trött i ögonen... Att jag skulle ha druckit såpass stark alkohol som jag gjorde igår fanns det inga spår av imorse..

Mamma kom och hämtade upp mig vid 11 och så åkte vi hem till dom, åt mat och sen gick jag och Kenth till bilverkstaden och hämtade min bil, som startade som en klocka. Nu ska vi se hur den beter sig, sköter sig bilen så behöver jag inte sälja den men om den börjar krångla med något annat så säljer jag den när jag har besiktat den i januari.
När vi hade hämtat bilen lånade jag deras hemtelefon och ringde till ALFA-kassan för att fråga om vad jag behövde skicka in nu när jag fått ihop alla timmar som dom kräver att man ska ha arbetat under 12 månader och sedan åkte jag hemåt vid 14 tiden.

Men jag åkte inte hem, utan jag åkte hem till pappa och Anne-lie istället, drack kaffe och pratade lite. Sen åkte jag och pappa till ÖoB och Coop Extra på Österplan för att handla. Och pappa fick köra, för han har ju tagit körkort igen :D
Det var skönt att köra sin egen bil själv faktiskt ;P man blir ju lite trött på att sitta och köra i den här stan så det är avkopplande att få sitta bredvid ibland också :P

Nu är jag hemma igen och kom precis på att jag glömde matkassen i bilen.. fan också..
Måste ner och hämta den nu innan maten blir förstörd, ja det är inte lätt att vara mig ibland ;D

Vi hörs : )
Ciao!

      - Helvetes jävla skit -

Mamma kom med postlastbilen och hämtade mig vid 10.30 och sen skjutsade hon mig till mitt jobb, jag skulle be om ett arbetsgivarintyg så jag kan ansöka om ALFA-kassa igen nu när jag tjänat ihop 80 tim i 6 månader. Sen skulle jag få hem min cykel som har stått vid Bring på Pilängen i typ en månad.. så cyklade jag hem, fyfan vad kallt det blåste, det värker i öronen efter att det har blåst kall luft på dom..
Men nu är den hemma iallafall, det är ju alltid något.
När jag var påväg hem på cykeln ringde dom från verkstaden där jag lämnat in bilen, batteriet är slutkört och det har blivit en kortslutning någonstans (fattade inte riktigt vad han menade men ja...) och ja, det blir att punga fram 2000kr till imorgon, GUD VAD KUL! Vart ska jag få dom ifrån? Jag har 400kr kvar, mina föräldrar har inga pengar att låna ut heller.. Ja, det är fan inte lätt. Man försöker vara positiv trots att det är svårt, man håller humöret uppe trots att man helst vill lägga sig ner och gråta, sen får man ett sånt här besked också.
Visst, det gick att cykla idag när det är töväder och ingen isgata, visserligen var det kallt men man kan ju ta på sig en halsduk, men jag cyklar INTE om det är isgata eller massor med snö, så är det bara.
Jag tog inte körkort för att jag skulle slå ihjäl mig på en cykel, då hade jag kunnat spara mina 10 000kr och använt dom till något annat.
Ja, jag vet fan inte hur det ska gå nu. Jag orkar inte tänka längre, får en hjärnblödning snart är jag rädd...

Nej nu ska jag inte sitta och hänga läpp, jorden har inte gått under...än iallafall.
: )

Nu ska jag bara vänta på att huvudvärken ska lugna ner sig sen ska jag plocka undan lite här, får ju kanske besök senare : )
Vi hörs och vad ni än gör, köp ALDRIG en Ford!
Ciao!

      - The Paradise -

Onsdag 17 december 2008

Sometimes it's hard to keep on running,
it takes so much to keep it going.
And I'm so sorry that I'm falling,
help me up let's keep on running. . .

Nu börjar jag bli lite trött faktiskt.. pratade med Mia min Mia förut iallafall, hon var hemma, trött och inte speciellt glad över att vara tillbaka i Sverige igen, vilket jag kan förstå :P
Hon kanske kommer hit imorgon och häller i sig hinkvis med kaffe tillsammans med mig, det tycker jag låter väldigt bra faktiskt : )
Såg att det var Titanic på TV idag och trots att jag har filmen ståendes i filmhyllan så blev jag sugen att titta på den på TV, men det vore ju dumt.. man sitter ju bara och stör sig på reklampauserna och jag kan ju se den när som helst, utan reklampauser :P
Så jag kollade istället på "Brudens Bäste Man" och sen på "Wallander - Mastermind" bra filmer båda två tycker jag.
Nu vetesjutton vad jag ska göra. Kanske borde sova, jag vet faktiskt inte...
Det visar sig : )
Godnatt på er iallafall,
Ciao!

      - I can walk on water, I can fly -

Tisdag 16 december 2008

Idag var jag uppe med tuppen, gud vad jag är duktig...

Nej, nu ljög jag så att näsan växte några centimeter, men jag var uppe klockan 11 iallafall. Det är ett framsteg jämfört med igår och jag tänker inte ens berätta när jag gick upp igår, för jag skäms otroligt över hur länge jag sov igår.. och resultatet av att jag sov så länge igår var ju att jag inte kunde somna förrän klockan 5 i morse.
Jag kan ju säga att någon hade brutit sig in i min lägenhet inatt, smugit sig fram till mig och hällt 10liter sand i ögonen på mig och sen smugit ut och låst dörren efter sig, mina ögon var sandfyllda när jag vaknade och dom svider fortfarande litegrann, trots att jag fått bort all sand.. :P

Tog 12.40 bussen upp på stan och gick till arbetsförmedlingen och fick sitta där och vänta i typ 20min och sen fick jag skriva i lite papper för att uppdatera min handlingsplan och hämtade nya papper till ALFA-kassan också. Sen gick jag lite på stan, men det var kallare ute än jag hade räknat med och jag hade inga vantar, så jag tog bussen hem ganska snart och gick av i Varberga Centrum för att handla, sen gick jag hem och satte på kaffe.
Nu sitter jag här och poppar musik och sörplar kaffe så det står härliga till...
Börjar bli lite flummig nu efter 4 koppar kaffe på tom mage, det är då man känner att man lever ;D

Gammal bild på Traniz och Öliz
Idag kommer min saknade älskade kisskotte Mia hem också, jag hade glömt bort vad det var för dag idag, så jag blev jätteglad när jag kom på det :D Hon däremot är väl inte lika glad att byta Teneriffas varma väder mot vårt underbara svenska vinterväder som vi har här nu. Men hon har ju mig så det ska väl räcka hoppas jag ;P
Ska ringa henne senare och se om hon landat på säker mark än, sen får hon fanimej ta och komma hit och dricka hinkvis med kaffe någon av dom närmsta dagarna tycker jag : )

Nej nu ska jag hitta på något annat, diska kanske vore en bra idé.. eller?
Ja, vi får se vad jag hittar på för något..
Jag är iallafall på ytterst bra humör idag, det är ju skönt : )

Casper gosar med mitt ben, mitt lilla hjärta : )
Ciao!

      - Ingen Ford på våran gård -

Måndag 15 december 2008

Då var helgen avklarad, fredagen var jag och Casper hemma hos pappa och Anne-lie en stund, sen åkte vi hem och så hade jag ett par kompisar här på kvällen. Satt och drack lite och snackade en massa och kollade på TV : )
Somnade inte förrän klockan var 8.30 ca och gick sen upp vid 13-tiden, var sjukt trött då.
Vid 18-tiden kom Kenth och startade upp min bil sen åkte jag och Casper hem till dom, kollade på Dansbandskampen(jaaa jag veet vad ni tänker nu) och sen glodde vi på Sunes Jul, julkalendern som gick 1991 på SVT. Hur bra som helst ;P vi kollade inte på hela utan kollade på resten igår, söndag.
Igår fick jag skjuts hem av mamma efter Wallander och min bil fick stå kvar där, för det finns en verkstad precis där dom bor där jag ska lämna in bilen, så dom får fixa anslutningarna till batteriet som är glappa och anledningen till att den inte startar som den ska.
Så nu har jag ingen bil, behöver handla men det blir ju SVINdyrt att handla på ICA Nära, man får inte mycket för pengarna kan jag ju säga, Tempo är också dyrt och det mesta är ju gammalt också... och inte har jag någon lust att gå ända bort till Willys det är en bra jävla bit dit.

Det är inte länge kvar till Julafton heller, julklappar har jag inte heller köpt några, helt värdelös är jag. Jobba får jag inte heller göra, värdelöst det också. Jag skulle nästan tippa på att det har lite med min bil att göra, att jag inte kan ta mig till jobbet och att dom inte har någon lust att hämta mig varenda dag.
Känns som jag har hamnat i den där förbannade nedåtgående spiralen igen, som jag nog har varit inne i 90% av det här året. NÄR ska det gå bra NÅN enda gång? Ååhh!

Och så har jag vänt på dygnet också, usch inte bra alls. Jag vill börja jobba igen, precis som förut och tjäna pengar.
Vad ska jag betala hyran med nästa månad? :(
Jag ORKAR inte ha det såhär mer.

Ciao!

      - Play it Hard -


SEX/KÄRLEK

1. Är du singel nu? Japp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Självklart ska dom vara långa
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? Jag tror det :P
4. När hade du sex senast? En månad sen ungefär...
5. Har du kört oskyddat nån gång? Hmm, jaa..
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja men inte ångrat mig nej.
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Ja.. :$
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Kanske har hänt :P
10. Haft sex på fyllan? Haha, jodå..
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Har nog hänt ja..
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Absolut :)
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? Minnen finns kvar, även om jag inte sparat dom med vilja :P
14. Somnat gråtande pga kärleken? Jotack.
15. Varit på en blind date? Nja, kanske? :P
16. Varit otrogen? Nej
17. Ångrade du dig? Nej, ångrar inte att jag inte varit det :P
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? 3,5 jävla år!
19. Har du någonsin varit kär? Jadå.
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? Ja, väldigt många gånger också antar jag.

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän? Mia min Mia :)
2. Är du ofta med dina vänner? Inte så ofta som jag skulle vilja, men det blir väl så...
3. Vad brukar ni hitta på? Festa, fika, titta på film, promenera...
4. Bästa minnet med nån vän? Har massa bra minnen, går inte att sortera ut något speciellt :P
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner? Dom vet vilka dom är :)
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja, absolut!
7. Har du hatat din bästa vän? Vi har ju haft våra dispyter, men neej hata är ett starkt ord..
8. Litar du på din bästa vän? Till 100%.
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? Ja, det har hänt.
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Ja.
12. Vart bor din bästa vän? Ett stenkast från mig, väldigt praktiskt :)
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Jag och Mia pratar om ALLT.
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? Har hänt, ja.... :/
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? Jag tror det, men är inte säker :P
16. Ljuger du för dina vänner ofta? Nej, absolut inte!
17. Vilken kompis var du senast med? Mia, men hon är ju utomlands nu den lyllosen! :P
18. Har du många kompisar i din klass? Jag och mina klasskamrater i gymnasiet var väldigt olika, men några hade jag ju där :)
19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan? Denise, Johanna, Emil, Ida, Sofia... typ :P
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Mia har jag känt sen tvåan i lågstadiet och Ida hade jag samma kontaktmamma som :)

SISTA SOM

1. Du fick en puss av? Haha det har varit dåligt med pussar, men Mia var det nog ;P
2. Sov med dig i samma säng? Haha Mia, när hon var här och drack glögg förra helgen :)
3. Du delade ett riktigt skratt med? Hm mamma tror jag :P
4. Du gick på bio med? Mamma och Kent, på Mamma Mia :)
5. Du höll i handen? ehm, jag vet inte :S
6. Du gick på stan med? Har inte gått på stan på flera månader, var på Marieberg med Ida för ett tag sen :)
7. Delade en pizza med dig? Tror ni inte jag får i mig en pizza själv? :P haha
8. Du ringde? Mamma
9. Skickade ett sms till dig? En arbetskamrat
10. Du kramade? Pappa
11. Gjorde dig lite besviken? Jag själv
12. Gjorde dig mycket besviken? Mamma.
13. Du skrev med på msn? Chrille
14. Du snackade skit om? Haha Glenn din jävel!
15. Du åkte bil med? Med Casper tror jag :P
16. Gav dig en komplimang? Hm, vetefan:P
17. Du kollade på film med? Casper :P
18. Du åt med på resturang? Mamma och Kent
19. Betalade något åt dig? Mamma
20. Grät inför dig? Oj, jag vet inte:S Jag grät inför mig själv senast :P

BOENDE

1. Bor dina föräldrar tillsammans? Nej :P
2. Om inte vem bor du mest hos? Är oftast hos mamma, annars bor jag själv
3. Har du eget rum? Jag har en hel lägenhet för mig själv :P
4. Egen dator? Ja
5. Egen tv? Ja
6. DVD? Yes
7. Boxer? Nej
8. Internet? Ja.
9. Vilka färger går i ditt rum? Vit/rosa/svart och nu när det är jul är det även rött här :)
10. Har du stror golvyta? 45 kvm, det räcker åt mig och Casper :)
11.  Får man plats att sova fler än en i din säng? Ja, absolut :)
12. Är köket stort? Man får plats 5 runt bordet om det krävs :P
13. Ismaskin? Vad ska jag med det till? :P
14. Micro? Japp
15. Glass i frysen just nu? Japp, Piggelin :P
16. Fler än en toalett? Haha nej.
17. Badkar eller dusch? Badkar :)
18. Tvättstuga? Ja, på gården
19. Balkong? Fransk balkong.
20. Bra grannar? Dom är tysta, förutom en som duschar kl.01.30 i typ 40min varje natt och sen startar nån mixer så det surrar i hela huset :P

DIVERSE

1. Favoritfärg? Svart och rött
2. Mobiltelefon? Röd SonyEricsson W910i
3. Skola och program? Gick på Rudbecksskolan Naturvetenskap SPRINT(engelskspråkigt)
4. Oskuld? Haha, in your dreams maybe.
5. Senaste filmen du såg? Breakin' All the Rules med Jamie Foxx :)
6. Senaste låten du lyssnade på? DJ Dean - Protect your ears
8. Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? 21 timmar och 40 min, sedan jag återställde den förra veckan :S ojdå..
9. Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? En hel del
10. Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? Också en hel del
11. Vad åt du till middag igår? Inget..
12. Har du duschat idag? Japp
13. Vad var det senaste du sa till din mamma? "Vi hörs senare, hejdå."
14. Vad var det senaste din mamma sa till dig? "Ja det gör vi, hejdå"
15. Har du skolkat någongång? Jodå...
16. Är du en svartsjuk person? Beror på om jag har anledning till det.
17. Går vänner före killar? Man ska ju se till att ha vännerna kvar när killen sviker sen... så ja det gör dom.
18. Kommer du bra överäns med din familj? Ibland, oftast iallafall.
19. Vad ska du äta till middag ikväll? Fråga mig inte, vatten kanske.
20. Har du några syskon? 3 halvsyskon och 3 låtsassyskon :P

Ciao!

      - I just knew too much -

Torsdag 11 december 2008

Vilket vinterlandskap man vaknade upp till förut, helt vitt och snön yr omkring. Visserligen såg jag ju redan inatt att det började bli vitt ute men i morse fick jag en chock när jag såg hur mycket snö som kommit.
Vaknade helt bottenförkyld också, usch usch. Nästan tur att jag inte jobbar då, så kanske jag inte blir så förskräckligt sjuk : )
Nu börjar det iallafall kännas som att det är jul snart, när landskapet är alldeles vitt och det hänger en julstjärna i fönstret.


Casper gosar : )
Ciao!

      - Bittermandel -

Det är nästan skrattretande att ni ska behöva ta till en massa metoder för att få min uppmärksamhet, allvarligt talat, tror ni att jag bryr mig fortfarande?
Nej verkligen inte, ska jag be att få tala om. Nej snälla ni, lev ert "liv" så lever jag mitt.
Fick besök av pappa förut, helt oväntat faktiskt. Han har väl inte varit här på typ 4 månader skulle jag tippa på, om inte längre.. Jag satte iallafall på kaffe och så satt vi och pratade i typ 1,5 timme. Väldigt trevligt var det iallafall :)

Har inte jobbat idag heller och jag börjar tröttna på det här nu, jag klättrar på väggarna och kryper ur mitt eget skinn snart. Sitter här och tjänar inte ett förbannat öre, det är ju inte så att räkningarna slutar komma bara för att jag inte jobbar, nej det kommer bli ännu mer knapert när januarilönen kommer... Jag är så trött på att inte ha ett skit över efter räkningarna och bara ha råd med mat. Vill unna mig själv något också, min mobil rasar samman snart, min bil rasar också samman snart, nej det gör den väl inte men det startar ju för sjutton inte.
Tänkte köpa ett träningskort efter årskiftet men det får vi väl se om jag har råd med, nya kläder kan jag ju bara drömma om också. I januari ska jag även besiktiga bilen och så ska skatten betalas, jaa gud vilken rolig månad januari kommer bli.
Usch vad jag klagar men jag kan inte hjälpa det, det börjar ju gå nedåt igen trots att det sett så ljust ut ett tag, det kan aldrig bli bra ordentligt utan jag får bara små ljusglimtar ibland och sen bär det nedåt som vanligt.
Hade hoppats på ett bättre år, 2009 och jag hoppas fortfarande för jag vet inte vad jag gör annars.

Nu ska jag sluta skriva för jag klagar bara, visserligen är det ju bara för er att låta bli att läsa om ni tycker det är jobbigt.. såhär ser jag på det just nu iallafall.

Vad önskar ni er i julklapp i år förresten? : )

Ciao!

      - If you don't mind -

Onsdag 10 december 2008
Ditt namn:

Anna Rebecka Nilsson

Hur lång är du?

172cm

Spelar du något instrument?

Spelar trummor på ratten när jag kör bil och lyssnar på musik ;P

Dina första tankar när du vaknar?

"Äsch, det är snart dags att sova igen..." sen går jag upp:P

Vart befinner du dig just nu?

I Varberga

Biter du på naglarna?

Ja, när jag är nervös :P

Vad har du för färg på underkläderna?

Inga, har nyss badat :D

Har du några husdjur?

Ja, en crazy katt här och en hund hemma hos mamma :)

Vem är snyggast?

Oj, svårt fråga.. känner många snygga människor :D

Vem vet mest om dig?

Mia vet det mesta om mig

Vad vill du ha just nu?

En stabil ekonomi!

Ditt mål i livet?

Kärlek, trygghet och lycka. Det är det jag strävar efter :)
Rädd för?

Att någon i min närhet ska råka illa ut och slemmiga saker :S

Hur gammal är den äldsta personen du kysst?
Hm, 30 typ..

McDonalds eller BurgerKing?
McDonalds, men helst inget av det :P

Sjunger du?

Ja fyfan, sjunger för full hals när jag är ensam :P

Vad har du för skostorlek?

39/40
Vill du gifta dig?

Svår fråga, säger pass :P

Kommer du överens med dina föräldrar?

Mestadels, mamma och jag munhuggs lite ibland men det är väl så det är..

Skor du hade på dig idag?

Har inte haft några skor idag :P

Vad sover du i?

Trosor eller inget

Favoritårstid?

Vår/Sommar

Favoritmat/dryck?

Lövbiff/julmust(för tillfället)

Hur svarar du i telefonen hemma?

Har ingen hemtelefon:P

Hur svarar du i mobilen?

"Ja, hallå." Beroende på vem som ringer :P

Sov du ensam inatt?

Nej, Casper låg i ansiktet på mig och sov.. men kändes ensamt ändå :(

Vad gjorde du kl 08 imorse?
Jag sov : )

Vad var det senaste någon sa till dig?
"Vi hörs" men Casper sa "Mjaauu" till mig nyss, vet inte om det räknas.. :P

Druckit idag?

Kaffe

Vad är det för väder hos dig nu?

Mörkt, vått och kallt

Godaste glassmaken?
Jordgubb eller blåbär :)

Drömmer du mardrömmar ofta?

Njaa sådär. Det går i perioder :P

Favoritklädsel?

Allt som är bekvämt :)

Favoritgodis?

Hårda godisar och saltlakrits :)

Hur många kuddar sover du med?

5 st

Vad längtar du mest efter just nu?

Lönen så jag kan handla julklappar :P

Saknar du någon just nu?

Ja
Snus eller cigaretter?

Snus

Längtar du tills din födelsedag?

Nej, inte ett dugg :P

Är du blyg?

Jag var det förr, men inte längre.

Tycker du att du har en fin dialekt?

Nej

Tycker du om fester?

Ja då, men det är inte ofta jag är på fest :P

Tycker folk att du är snygg?

Det vet jag inte

Har du använt någon hårprodukt idag?

Ja shampo :P

Vem får en puss?

Säger jag inte ;P

Sprit, cider, vin eller öl?

Dricker allt.

Hund, katt eller råtta?

Katt och hund, svår fråga:P

Ciao!

      - Om det börjar brinna -

Tisdag 9 december 2008


"Om det börjar brinna så har jag ditt mobilnummer".
När sjutton blev jag brandman? ;P Senast jag kollade så var jag budbilsförare, om jag ens är det längre..
man vet ju aldrig nu när dom börjat krångla så mycket på mitt jobb..
Jag antar väl att det löser sig..
Och nu börjar jag känna att min årliga vinterdepression börjar knapra sig in i mitt medvetande, allt är mörk och jävligt och jag mår fan piss hela tiden. Inte kul för fem öre, för jag bara klagar och jag mår ännu sämre när jag bara klagar på allt och jag vet inte vad jag ska göra åt det.. :(
Det är väl bara att tänka positivt, jag vet men hur lätt är det när dagarna rullar på och jag sitter här och tjänar inte ett öre? Vad gör man då? :P

Jag ska iallafall diska klart nu och sen ta itu med städningen, nu jävlar får det vara nog med slöande!

Vi hörs senare : )
Ciao!

      - Another Birthday -

Måndag 8 december 2008

Så var det äntligen dags att välkomna ännu en person till gamla tanters klubb, klubben för oss som inte längre har något att se fram emot när det gäller våra födelsedagar. Klubben för oss som ska sitta här med världens ålderskomplex, varför man nu ska göra det när man bara är 20år..det vetefan.
Hur som helst, GRATTIS MIA MIN MIA PÅ 20ÅRSDAGEN!
Min tröst till dig är ju att jag kommer alltid vara äldre än dig och kommer därför bli pensionär minst 8 månader före dig.
Sen kan jag också trösta dig med att man faktiskt inte alls känner sig som en gammal tant och att rynkorna inte kommer riktigt än ; )
Hoppas du får en underbar dag iallafall och att ni får det härligt när ni åker utomlands imorgon (jävla lyllosar!) :D

Inget jobb idag, får väl se hur det blir imorgon.
Bilen startade inte igår när jag skulle åka hem från mamma och det lär den nog inte göra idag heller.
Vetefan vad man ska göra åt den där förbannade bilen, skrotar den snart..

Vi hörs senare,
Ciao!

      - Congratulations -

Fredag 5 december 2008

Idag fyller min mamma 42 år, grattis grattis mamma! : )

Igår gick det åt helvete helvete helvete på jobbet. Helvete gick det åt.
Orkar inte ens förklara vad som hände, det var iallafall inte mitt fel.
Men hur som helst, idag får jag inte jobba.
Det är väl tur i oturen, för jag måste städa och diska här hemma.

Frågan är bara om jag får jobba på måndag eller vad fan det är som händer, ringde Pelle och frågade hur dom har tänkt sig att det ska bli. Men det verkar inte som om jag får sluta på jobbet, varför jag nu skulle få det när jag inte har gjort något fel. 18 mil, 35 kunder och 3,5 timme - räkna ut matten själva :P

Nu ska jag ta tag i disken, vi hörs
Ciao!

      - Sammanfattning -


...hittills 2008


- gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
Flyttade till en egen lägenhet, blev sjukskriven, sa upp mig från Rent hus, skaffade katt :)

- höll du några av dina nyårslöften?
Jag var smart nog att inte ha några nyårslöften ;P

- blev någon av dina vänner förälder i år?
Nej, ingen som jag känner väl.

- dog någon som stod dig nära?
Nej

- vilka länder besökte du?
Haha, har fan inte åkt någonstans i år :S

- är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?
Stabil ekonomi, kärlek och massa skratt

- vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Tycker hela det här jävla året har varit ett helvete till största delen, det skulle väl vara 29 februari när jag flyttade in här, dagen jag hämtade Casper och 8 september när jag började jobba på Bring Express.

- vad var din största framgång 2008?
Mitt jobb på Bring Express : ) såg äntligen lite ljus i slutet av den långa mörka tunneln.

- största misstaget?
Ett ord; Glenn.

- har du varit sjuk eller skadat dig?
Ryggen pajade ihop i början av sommaren och det höll i sig hela sommaren också.. men jag har varit allmänt frisk annars :)

- bästa köpet?
Casper, no doubt :)

- vad spenderade du mest pengar på?
Ehm, jadu Mia. krogen eller? ;D och bilen.

- gjorde någonting dig riktigt glad?
Eget hem, Casper och när min enormt långa och branta nedförsbacke började plana ut i början av september.

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?
Dj Roine - Ragnar och Trulsa.. hahah

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Har varit ledsen största delen av året ja..

- vad önskar du att du gjort mer?
Jobbat mer :P
 
- vad önskar du att du gjort mindre?
Varit så jävla dumsnäll, naiv och godtrogen. Borde ha spenderat 0 öre på idioter.

- blev du kär i år?
Nej, men året är inte slut än ;)

- favoritprogram på tv?
Grey's anatomy, Sanningens Ögonblick..

- bästa boken du läste i år?
Läste 47 bra böcker, Sagan om Isfolket :P och sen en massa andra böcker.

- största musikaliska upptäckten?
Ehm, nej..

- något du önskade dig och fick?
Ett jobb jag trivs på och sällskap i min (tydligen) kroniska ensamhet (casper alltså) :)

- något du önskade dig men inte fick?
Massa pengar över efter räkningarna och kärlek.

- vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Fick besök klockan 00.00 28/3 av mamma och Kenth, fick massa presenter och så fikade vi (ja mitt i natten). På förmiddagen senare samma dag åkte jag upp på stan och shoppade lite kläder, handlade på systemet för första gången och sen städade jag. På kvällen kom det en massa folk hit och festade, grannen kom och klagade på ljudnivån och jag blev full (ursäktad; fyllde 20 år). Festen blev rätt misslyckad eftersom det mest kom en massa snorungar som nån jäkla kumling bjöd hit... men jag var glad ändå :)

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Stabil ekonomi och kärlek, som sagt :P

- hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Hysterisk, ledsen, lobotomerad, glad, orolig... ett jäkla virrvarr helt enkelt :P

- vad fick dig att må bra?
Min familj och mina vänner (Mia allra mest)

- Bästa människan du träffade under året?
Har träffat massor med bra människor, som till och med väger över dom dåliga. : )

- årets sötaste?
Casper allra mest :D

- årets hetaste?
Pass.. :P

- årets besvikelse?
fram till September har det mest varit den ena besvikelsen efter den andra :S 

- årets bästa?
- Han hade världens afrokrull.
- Jaha, var det en neger?
- Nej, nej alltså det var en människa!

- årets snällaste?
Jag är alltid snällast ;)
hahaha. Nej men många har varit snälla, orkar inte skriva upp alla :P

Vi får väl se om listan hinner ändras innan året är slut, jag tvivlar ju men mirakel kan ju ske ;D

Ciao!

      - Borde verkligen. . . -

Onsdag 3 december 2008

Jag borde verkligen städa, jag borde verkligen det.. men orkar jag det då? Jag har ju iallafall lagat ordentlig riktig mat idag, räcker inte det? Jag köpte köttfärs och en massa annat på Willy's påvägen hem från jobbet, så jag ställde mig och gjorde köttfärssås och spaghetti när jag kom hem. Väldigt duktig tycker jag ;P
Nu har jag hela frysen med köttfärs och grejer, det är bra det.. har inte köpt hem KÖTT, alltså riktigt kött på jag vet inte hur länge... sen i april tror jag :S
Nu sitter jag här, mätt och belåten med en kopp kaffe framför mig. Stoppade i mig några pepparkakor nyss också, mumsigt :) så kanske jag blir lite snäll också, vem vet? :P
Nu är jag hur som helst väääldigt trött, helt slut i kropp och huvud... kanske får ett energiryck om ett tag och iallafall orkar diska... vi får väl hoppas på det tycker jag :)

Frågan är vad som händer i helgen, det blir ingen julfest med jobbet. Alldeles för många har strukit sig från listan, tror vi ska skjuta upp festen till nån annan gång. Huvudsaken är att vi har fest, skiter väl i om det är jul eller inte ; )

Nu börjar orden ta slut, vi hörs.
Ciao!
RSS 2.0