- Sugen -

Usch jag är så himla shoppingsugen idag, vet inte vad det är med mig...?
Jag skulle verkligen vilja ha pengar till nya byxor, nya saker.. massor. Jag håller på att bli knäpp här, visst att man blir sugen på något ätbart så det nästan blir till en besatthet, men att shoppa? Jag brukar inte bli såhär, jag är inte så materialistisk av mig i vanliga fall. Men jag måste verkligen ha pengar att shoppa för, det är bara så!
Kanske kan låna pengar av mamma? :D
Inte för att jag tror hon skulle låna ut pengar till mig bara för att jag har fått något konstigt shoppingbegär... :(
Men man kan ju alltid fråga ;D

Jag måste åka till den där bilverkstan där jag har lämnat in bilen förut, måste verkligen laga min ljuddämpare på bilen. Men jag orkar inte vara utan bil, det orkar jag verkligen inte :S
Men jag måste ju, det går inte att åka runt sådär längre... fan då.
Det går ju före shoppingen till och med :(

Nu ska jag nog hoppa in i duschen tror jag.. :P

Ciao!

      - Rödtjut och glassplitter -

Torsdag 30 oktober 2008

Mia har letat länge efter en speciell sängstomme som dom sålde på IKEA för ett tag sedan men inte längre säljer.
Så hittade hon äntligen en på Blocket som sålde en sån, komplett med madrasser och allt. Säljaren bor i Gävle, kanske inte direkt runt husknuten om man säger så.. men Mia skulle betala bensinen och hennes pappa skulle fixa en släpkärra, så jag var på :)
Det var några andra som skulle kolla på sängen innan som bara var intresserade av sängstommen och inget annat. Mia satt och väntade på ett samtal från säljaren för att få reda på ifall vi skulle åka eller inte.. men nej, dom andra köpte sängstommen och det var ju den Mia var intresserad av. Så det blev inget av med sängköpandet...
Så vi åkte till Marieberg istället och tröstshoppade :P hittade en klänning, en jättefin bordsduk och jättesnygga coktail-glas.
Vi bestämde oss också för att dricka lite vin på kvällen, eftersom jag ändå inte får jobba den här veckan tydligen.
Mia kom hem till mig vid halv sju tiden och så korkade vi upp vinet, sedan ville vi prova dom nya glasen så vi drack lite Gin&Tonic alkoläsk.
Först kollade vi på tv och sedan hamnade vi framför datorn resten av kvällen. Helt plötsligt fick vi för oss att vi skulle baka jordgubb/hallon smulpaj, vilket jag direkt ställde mig och gjorde. Den blev ju asgod, trots 3 glas vin och lite till :D

Titta vad jag kan med vin i magen och allt. . .

Sedan satt vi här och hade riktigt trevligt med lite folk på datorn och sedan slog Mia ner det ena vinglaset så det gick i tusen bitar, helvete jag har ju katt.. så det var bara att sätta sig och plocka glas och torka och sen ta fram dammsugaren. Men självklart var det inte slut där, i samma veva slår jag ner ett av mina nya coktail glas så det går i tusen bitar också. Hur kan man ha sån otur?! Hann inte ens ha dom i ett dygn innan jag hade sönder ett, jag tror jag blir galen!
Så det blir att åka till Marieberg sen och hoppas att dom har glas kvar, för jag kan ju inte bara ha 3 glas i vitrinskåpet!

Mitt blåa coktailglas och Mias cigaretter. . . här ska supas ;D

Men först ska jag och Mia ha COCA-COLA och PIZZA! Utan tvekan bästa bakismaten!

Vi hörs!
Ciao!

      - Hinseberg -


Yes, nu har jag och Mia varit ute och rört på arslet runt Varbergaskogen, jävligt kallt var det ute måste jag säga... inte så jättebra för min hosta och min förkylning men vi gick fort så vi blev ganska varma.
På vägen bort till min och Mias mötesplats slocknade plötsligt gatubelysningen i hela skogen... Liiite läskigt kanske, med tanke på att det redan var ganska mörkt och att det faktiskt har hänt en hel del i den där skogen som jag gick helt ensam i... ringde Mia och pratade med henne medan jag gick för säkerhets skull och efter en stund tändes belysningen igen. Jag måste ändå säga att dom borde ha vita lysen istället för gula, för vitt ljus lyser ju upp mer.. det är ganska kusligt att gå i den där skogen när det bara är matt belysning som knappt lyser upp någonting. Det borde dom ju ta sig en funderare på, tycker man.
Hur som helst, kom till slut fram till platsen där jag skulle möta Mia och sedan gick vi runt skogen och pratade om alla otäcka händelser som ägt rum i den skogen och i området runt omkring och i synnerhet Varberga där lilla jag bor...
Sedan sa vi hejdå där jag skulle svänga av mot mig och hon fortsatte hem till sig.
Hoppas vi kan ta en promenad igen på onsdag eller något, imorgon blir det ju lite sent eftersom den där kursen inte slutar förrän klockan 19 och det nästan är mörkt redan klockan 16 nu för tiden.
Ruggigt väder måste jag säga, inget badväder precis ;P

Vi diskuterade kriminella människor och kom in på ämnet Hinseberg och det visade sig att Mia inte hade en aning om att Hinseberg ligger jättenära Örebro, eller ja i Frövi. Man lär sig något nytt varje dag eller hur gumman? ;D

Det är här alla "Bad Girls" bor . . .

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting.
Ni får ta hand om er så hörs vi : )
Ciao!

      - Nässjö -

Måndag 27 oktober 2008

I fredags blev jag iväg skickad igen från stan, blev inget UPS för mig då heller. Fick åka iväg till Fordlagret vid Pilängen och hämta en liten ask som jag sedan skulle åka 23 mil med, alltså ner till Nässjö som ligger en bit utanför Jönköping. Resan tog mig 6 timmar, inte så illa pinkat men fyfaan vad trött jag var sedan. Det bar iväg till Ida en stund efter att jag kommit hem från jobbet först åkte jag och lämnade Casper hos mamma sedan tog jag bilen till Ida, åt ett par mackor hos henne och drack lite vin. Sen fortsatte vi upp till Pasta Baren, hade väl tänkt gå vidare egentligen men jag var så förbannat slutkörd att jag aldrig hade orkat det.
Jag drog hem ganska tidigt, beställde en taxi och så var det en karl som verkligen ville hem snabbt så han erbjöd sig att betala min taxi om han fick åka med. Javisst, kom ju hem till mamma gratis och snabbare än om jag stått kvar och väntat på bussen.
På morgonen åkte mamma och Kent och hämtade min bil utanför Ida och vid 12 tiden åkte vi upp mot stan för att dom skulle gå på bussen till Stockholm och sedan åka på Ålands-kryssning.
Jag gick runt lite på NorrCity ett tag innan jag åkte hem till mammas lägenhet igen, gick ut med Sapply sen åkte jag hem till pappa och Anne-lie ett par timmar. Drack kaffe och pratade en massa.
sen åkte jag hem till mamma igen och senare på kvällen åkte jag och hämtade min lillasyster Nathalie. Hon hade bakat kladdkaka så vi mulade det och chips och dricka, fy på oss:P
Kollade på SvenssonSvensson säsong 2 och sedan gick vi och la oss, pratade i nån timme innan vi somnade.

Igår gjorde jag verkligen ingenting, hade hur tråkigt som helst och världens hosta och förkylning har jag fått också. Runt åtta tiden igår kväll åkte jag upp på stan och hämtade mamma och Kent, sen åkte vi till McDonalds drive in på söder och köpte mat. Sedan hände det inte så mycket mer igår.

Höstlov; ja det är höstlov för alla småbarn nu. Höstlov betyder ju ledighet för dom som går i skolan, det vet vi ju. Men att det där förbannade höstlovet skulle betyda ledighet för mig också det visste jag INTE. Det stör mig något förskräckligt att det går ut över mitt jobb, bara för att det inte finns några skolor som ska ha mat idag eller hela veckan, vilket gör att heltidsarbetarna knappt har något att göra på jobbet och därför finns det ingen plats för mig heller. Imorgon sätter tydligen dagis och lekis igång igen iallafall, så det bli kanske lite mer att göra då. Hoppas jag får jobba imorgon då.
Imorgon kväll ska vi ha kurs också, 16-19 ska vi sitta där och lära oss en ny scanner som vi ska använda istället för vanliga fraktsedlar på papper. Vi får ju betalt så det är ju inga fel där inte ; )

Senare ska jag och Mia ta en promenix runt Varbergaskogen, hon ska bara till tandläkaren först och ta bort stygn efter att hon drog ut sin visdomstand förra fredagen. Sen vettefan vad mer som händer idag, ingenting antagligen. Ska väl diska och plocka lite här hemma bara, om jag orkar. Är verkligen inte frisk alltså :(

Vi hörs senare, eller något.
Ciao!

      - Money -

IMORGON ÄR DET LÖN!
Glömde nästan bort det :O

Ciao!

      - Bad Behavior -

Torsdag 23 oktober 2008

Igår kväll vid den här tiden var jag i fullt sjå med att rensa avloppet till mitt badkar, inte mysigt alls men jag var tvungen eftersom det rann ut vatten över golvet när jag duschade och det är inte heller så kul när man har ett mini-mini badrum som jag. Rinner det ut lite vatten så är det ju över hela golvet, plask plask!
Så jag plockade fram mina nya gummihandskar i strl XL (fanns inga mindre), rengöringsmedel, gammal diskborste och sedan satte jag igång med det mysiga arbetet... Det blev riktigt bra och rent och hela den där biten, men sen var ju badkaret som ett slagfält efter att jag använd det när jag super-skurade alla delarna till avloppet. Så då var det ju bara att fortsätta skura badkaret, sen fick jag syn på kalkresterna på kaklet så det var ju bara att spraya kaklet med massa medel och sedan skura det också. Så nu är mitt badkar, under badkaret och kaklet runt badkaret skinande rent.

Dagen idag började som en vanlig dag, tills UPS bilen kom och Pelle talade om för mig att jag inte ska köra UPS idag utan han har ett annat uppdrag till mig, han skulle skicka ut mig i skogen påstod han.. Ja, det var väl lite att ta i men jag fick i allafall 4 paket med mig i en bil som jag styrde mot Oslo. Självklart skulle jag inte ända fram till Oslo men åtminstone ända till Munkfors först och främst, sedan Karlstad och Karlskoga på vägen tillbaka. Det blev en riktig resa med en massa problem som dök upp hela tiden, men jag landar som tur är alltid på fötterna, vilket jag även gjorde idag.
Fick ihop en hel del timmar också, vilket var väldigt skönt. Problemet är bara det att denna turbulenta resa verkar ha gjort att min länge vilande förkylning (äntligen?) bröt ut. 
Så nu skulle jag inte orka lyfta disktrasan ens, är jättehängig och krasslig. Min kropp säger att den är påväg att bli sjuk och jag svarar; Nej, inte bli sjuk nu. Jag måste jobba!
Och jag kommer vinna, för jag tänker jobba imorgon trots krassligheten och den rinnande näsan och mitt dunkande huvud. Det är fredag imorgon, jag tänker inte ligga sjuk hela helgen, jag kan inte ligga sjuk hela helgen för jag ska vara hundvakt lör-sön.
Jag måste må bra imorgon, jag måste måste måste!
Jobba jobba jobba, inte vara sjuk!!!!

There you go. . .



Ciao!

      - Starkare -


- Det du inte dör av gör dig starkare.
- Man får starkare ben i uppförsbacke.
- Styrka är inte att aldrig falla, styrka är att orka resa sig efter varje fall
.
etc. etc. . .

Ja, ordspråken är många men jag kan bara säga en sak; det stämmer verkligen!
Vart jag nu ville komma med det...?
Ciao!

      - Självdisciplin -

Onsdag 22 oktober 2008

Back to Basic, jobbade idag och det var skönt att ha något att göra. Höll ju på att krypa ur mitt eget skinn igår, gick omkring och putsade och städade trots att det redan var kliniskt rent nästan. Och bara det faktum att jag tog mig i kragen och fick med Mia ut att gå runt skogen igår tyder ju bara på hur jävla uttråkad jag var, fast det var ju väldigt skönt och trevligt också såklart.
Men idag var det tillbaka till det vanliga och det är så jag vill ha det : )
Hade ett enda paket till Örebro så jag fick ta Pålsboda, Sköllersta och Odensbacken också. Tog inte speciellt lång tid det heller så jag var klar vid 13.30-tiden, lite småsurt eftersom jag vill ha massor med timmar :P
Vi fick våra lönespecer idag också, får bättre lön än vad jag hade väntat mig och det är jag riktigt glad för, hur skulle det annars gått med mina räkningar den här månaden? Får inte så jättemycket pengar över efter räkningarna men jag och Casper klarar oss iallafall : )
Får väl ännu bättre lön nästa månad kan jag tänka mig, eftersom jag bara jobbade 8-30 september förra månaden och den här månaden har jag ju varit med hela tiden, förutom 2 dagar då :/

Det värsta med att komma hem ganska tidigt är ju att man är så jävla rastlös och uttråkad när man vandrar omkring här hemma och det inte finns något att hitta på, jag får ju panik av att vara ensam nu. Visserligen har jag ju såklart Casper men jag kan ju inte prata med honom :P
Måste verkligen skaffa mig en hobby eller något, eller någon rutin av nåt slag.
Idag har jag ingen lust att gå ut och gå :P
Jag har verkligen ingen självdisciplin, ingen alls ingenstans. Trots att jag bestämmer mig för något, vad det än är, så slutar det ändå med att jag oftast gör precis tvärtom. Det får ju ta och bli lite skärpning på den fronten, annars vet man ju inte vart man hamnar i slutändan.

Nu har jag inget mer att skriva för tillfället men håll er i närheten, det kanske kommer mer snart ; )
Ciao!

      - Waiting in Line -

Jag var tvungen att säga ifrån att jag inte kunde jobba idag eftersom jag hade ett ganska viktigt informationsmöte att gå på idag, det minns ni va? Jo, det roliga är att jag gick miste om 5-6 timmars jobb pga ett möte som jag egentligen inte ens behövde gå på, fick jag veta när skadan redan var skedd. Det stod i brevet att om man i dagsläget har ett timjobb/behovsjobb så skulle man höra av sig till Arbetsförmedlingen, vilket jag också gjorde och berättade hur många timmar jag jobbar osv. Personen jag pratade med sa att jag skulle gå på mötet ändå. Och det gjorde jag, som vi alla vet. Men när jag väl är där och mötet är slut efter ca. 20 min så visar det sig att jag inte skulle gått på mötet om jag hade ett jobb och speciellt inte om jag skulle jobba samtidigt som mötet var. Om man går med i den där JobbGarantin för ungdomar och har ett slutbetyg etc. så är man berättigad till 129kr/dag(2700kr/mån) och det lät ju bra. Saken var ju bara den att jag inte ens är berättigad att ingå i den där jobbgarantin alls, eftersom jag som vi alla vet har en behovsanställning på Bring Express. Så summan av den jävla kardemumman är ju som så att jag gick miste om 5-6 timmar * 107kr/timme för INGENTING. Jag blir så ARG! Varför sa dom inte det i telefonen när jag ringde och sa att jag hade ett jobb?! Jag trodde jag skulle koka över och explodera när dom sa det efter mötet, ett totalt meningslöst möte på 20 i utbyte mot flera timmars betalt jobb, är det konstigt om jag just för tillfället AVSKYR Arbetsförmedlingen?!
ÅHH!


Så, till något annat; ni minns att jag skrev förut att jag inte orkade/ville/kände för att gå ut och gå förut eftersom min mp3 inte har några batterier... efter nämnda äckelmöte så åkte jag hem, grejade med lite saker och sen skickade jag iväg ett sms till Mia min Mia(som ändå skulle komma till mig senare) och sa att jag tänkte ta en runda runt Varbergaskogen och frågade om hon ville hänga på. Hon var med på noterna och vi möttes upp i skogen i närheten av där hon bor, sen gick vi runt skogen och sen gick vi hem till mig och drack kaffe, snackade massa goja i flera timmar. Sedan kände vi oss lite filmsugna och hungriga så jag stekte lite ägg och vi gjorde äggmackor som vi åt samtidigt som vi kollade på Hundtricket : ) och tack Mia för att du tycker mina stekta ägg är godast ; )
Efter filmen var det dags för Desperate Housewives och jag fick Mia att stanna kvar och kolla på det med mig i utbyte mot att jag körde hem henne sedan, sagt och gjort.
Jag fick min promenad trots allt!
Så nu sitter jag här, lyssnar på mina nostalgilåtar och ska väl snart börja tänka på refrängen.. gick ju upp i vanlig tid idag trots att jag inte skulle jobba.
Och jag har fortfarande inte kunnat smälta att jag kunde ha jobbat idag, så jag säger KUK i Arbetsförmedlingen
och godnatt till er : )

Here we are again, circles never end
How do I find the perfect fit?
There's enough for everyone
But I'm still waiting in line...


Ciao!

      - NostalgiTripp På Hög Nivå -

Tisdag 21 oktober 2008

Fick brev hem i brevlådan i fredags om att jag skulle infinna mig på ett möte på Arbetsförmedlingen den 21 oktober klockan 13.15. Vilket med andra ord betydde att det skulle komma mitt i min arbetsdag, surt som fan! Behöver jobba för att fungera och behöver pengar för att överleva. Hur som helst så kände jag att jag var tvungen att gå på det där mötet som är någon Information angående Jobbgaranti för Ungdomar och det är väl obligatoriskt om jag vill försöka söka Alfa-kassa igen nu om jag får ihop tillräckligt med timmar på Bring Express.
Så jag fick ju säga till att jag inte kunde jobba så länge eller inte alls idag och eftersom det skulle bli så krångligt ifall jag kommer in och jobbar från 10.30 till 12.45 med tanke på att man aldrig kan veta hur lång tid det tar med paketen osv. så tyckte vi allihop att det var lika bra att jag var ledig idag.. usch. Men jag kan ju tala om för alla att jag SKA jobba imorgon, annars går jag sönder!

Eftersom jag inte vill förstöra mina rutiner så gick jag upp 8.20 även idag trots att jag inte ska iväg förrän vid 13 tiden, så jag har städat här hemma och under städningen hittade jag min MP3-spelare som jag inte sett sedan januari eller något. Jag kopplade in den i datorn och hittade en massa gamla goa låtar från år och dar tillbaka, underbart. Så nu sitter jag här och njuter av min lilla nostalgi-tripp som slår det mesta. Älskar dessa nostalgiska känslor, man kan se tillbaka på saker som kanske var väldigt jobbiga för ett år sedan men som idag är en droppe i världshavet. Jag har kastat över lite låtar på mobilen som jag använder som musikspelare nu för tiden och jag bytte självklart ut min nuvarande uttjatade ringsignal mot en gammal goding istället, Pachanga - Loco  Love that song ;D
Det är skumt hur fort man glömmer bort gamla favoritlåtar så fort man tappar bort sin MP3 eller formaterar om datorn så alla ens låtar försvinner. Nu har jag iallafall lagt över alla låtar från min MP3 till datorn, så nu ska här spelas gamla favoriter tills klockorna stannar.

När jag hittade min kära mp3 så tänkte jag att nu ska jag ut och gå runt Varbergaskogen, har ju massa musik att lyssna på och då är det ju mycket lättare att ta sig iväg och promenera, MEN jag upptäckte att batterierna är slut i mp3n och jag har inga AAA-batterier på lager här hemma. Helt oförlåtligt, man måste ju ha batterier hemma ifall ens klocka eller något annat slutar fungera pga batteriet, men jag har ju såklart inte tänkt så långt - som vanligt...
Så som ni kanske förstår så tappade jag ju suget på att gå ut och gå, jävligt dåligt av mig jag vet men jag är sån. Totalt värdelös är jag när det gäller självdisciplin och motivation när det gäller att röra på fläsket...
Behöver en stenhård spark i arlset om det ska bli något av något.

Tell me
What you're thinking about when you got me waiting patiently
And usually I don't have to wait for nobody.
But there's something about you that really got me feelin weak,
And I'm trying to find the words to speak.


Ciao!

      - Kommentarer i farten -

Häromdagen var min kompis Mia hemma hos mig, vi kollade på film, åt gott och drack gott.
När Mia tar en rökpaus under fläkten följer jag med henne ut i köket och gör henne sällskap och vi pratar om lite allt möjligt. Jag berättar om en gång när min (låtsas)bror hade med sig en kompis hem till oss, från Kumla och att det sedan visar sig vara en kusin till mig.
Jag citerar (nästan)
"Mattias hade med sig en kompis en gång, han var typ 2 år yngre än Matte och hade världens Afro-krull! och ..."
Mia avbryter mig och säger "Jaha var det en neger?"
"Nej alltså en människa! eh.." svarar jag. Jag menade ju såklart en svensk... :O
HAHA, så kan det gå när inte hjärnan är på!
Nej, jag är inte rasist utan det blev ett sånt svar av bara farten :P
Vi hade ganska kul åt det där efteråt iallafall!


Ciao!

      - Tristess -

Torsdag 16 oktober 2008

Jag fick jobba både igår och idag och ska även jobba imorgon, väldigt skönt måste jag säga.

Förhoppningsvis var det en engångsförteelse i tisdags som gjorde att jag inte behövdes på jobbet.

Det var väldigt lite paket idag så jag var klar redan 14.10 och var hemma vid 15 efter att jag handlade på Willys efter jobbet.
Gjorde i ordning lite mat och åt medan jag kollade på Pretty Woman, för ca. 25e gången tror jag. Det är verkligen en film jag aldrig kommer tröttna på, vet inte varför..?
Blev helt frusen för en stund sedan och fick jätteont i magen och blev illamående, sen gick det bara över helt plötsligt så jag vet inte vad det var för ryck min kropp fick där.. :S

Imorgon, imorgon och imorgon ska vi BOWLA PÅ STRIKE & Co.
Fyfaaan vad kul jag ska ha, äntligen är det min tur att vara på Strike och ha kul, inte åka till Strike för att städa upp efter andra som har haft kul :D
Hoppas verkligen det blir sjukt roligt och att alla släpper loss : ) vi är ca. 30 stycken från jobbet som ska bowla, öla och skratta : ) Jag ser verkligen fram emot morgondagen och hoppas det kanske blir något efteråt någonstans.
Frågan är vad man ska ha på sig och vad andra tänkte ha på sig, tänk om jag kommer dit i vanliga kläder och alla andra har sina Bring kläder på sig? :P
Äsch, det löser sig imorgon ;P
Mamma och Kent kommer iallafall och hämtar Casper imorgon så han inte behöver vara ensam så mycket imorgon.

I try to smile even though life's a bitch sometimes!

Ciao!

      - Minus Celsius -

Tisdag 14 Oktober 2008

Det blev inget jobb för mig idag, chefen ringde i morse och sa att det inte kommer tillräckligt med UPS paket och att det knappt fanns några PNL paket, så jag fick ledigt idag. Inte för att jag tyckte det var så speciellt kul, jag vill ju jobba, jag måste jobba, hatar att gå hemma nu när jag vant mig vid att ha ett jobb att åka till varje morgon! Han skulle ringa vid 8 imorgon också och informera hur det blir imorgon, jag orkar inte med att vara ledig imorgon också. Kan inte folk beställa lite mer saker så jag får jobba? Jag får panik av att gå hemma, gick och la mig en stund igen i morse, men kunde inte sova för jag fick sådan ångest över att jag skulle behöva vara hemma idag så jag gick upp vid 9 igen.
Så idag har jag fixat här hemma, städat, slängt glasflaskor+lysrör+annat, duschat och sen har jag varit vid Systemet med Mia förut. Sedan har jag gjort lite annat och nu sitter jag här och häckar.
Är jätteorolig för att jag inte ska få jobba imorgon, jag kommer bli så besviken och sur om dom säger att jag inte behövs imorgon heller. Livrädd för att det ska fortsätta såhär och att dom kanske senare tycker att jag inte behövs alls?? :O

- Why search the world around for you, when in every corner I see two? -
On the Road to Strict Perfection

Ikväll är det först Äntligen Hemma och sen är det Desperate Housewives, sedan HÅLLER VI ALLA VÅRA TUMMAR att det är jobb imorgon, okej?!


Ciao!

      - Just Dance -

Fredag 10 Oktober 2008


BRUKAR DU:

Peta dig i näsan: Haha det beror väl på... inte offentligt såklart. 
Titta på dig själv i spegeln: Ja, annars kunde man ju gå ut och se ut hur som helst :P
Gnälla: Jo det gör jag väl, när saker och ting inte går som jag vill
Skrika: Nej, det var faktiskt längesen nu....
Sova: Ja, har blivit jätteduktig med sömn sedan jag började på Bring Express : )
Ha ångest: Faktiskt så har jag slutat oroa mig för saker och som sagt, ångra inget du gjort det är bara slöseri med tid.
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nepp.
Drömma mardrömmar: Ja. och jag hatar när man vaknar mitt i natten och det är mörkt och man måste somna om, då brukar jag få panik och vilja gå upp fast klockan är 03.40
Drömma sexdrömmar: Yes Box.
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Jag är den jag är född till, så är det bara.
Klä dig i svart: Ja, det är en väldigt neutral färg och jag gillar inte att sticka ut.
Gå till kyrkan: Nej!
Gå i skolan: Tagit studenten.
Röka: Nej
Ha sex: Ehm, nej det var ett, två, tre, fyra.....sju, åtta tag sedan...........
Ljuga: Vita lögner, men inte ofta
Hata folk: Nej men jag påstår inte att jag tycker om alla, eller jo förresten det finns ett par personer jag avskyr..
Lita på folk: Jag är tyvärr jävligt naiv, så det brukar bli så att jag litar blint på fel personer.

VEM:
Saknar du:
Saga min älskade kisse som vi avlivade 14 april :/
Vill du döda: Finns ingen som är värd besväret, de jag ogillar mest är minst värda besväret
Rörde dig sist: Casper kom och ställde sig i mitt knä nyss
Vill du slå: Nämner inga namn eftersom man aldrig vet vem som trillar in på min blogg.
Kysste dig sist: OJ! Ehh, Jonas?
Vill du kittla: Caaaassspeeeerrrr...
Kramade du sist: Mamma
Vill du prata med: Någon trevlig person som gör mig glad.
Skrek du på sist: Mamma, brukar det vara i allafall.. även om det är mer sällan nu än tidigare
Vill du vara som: Mig
Sårade dig sist: Saga som var tvungen att bli sjuk, usch.
Vill du bli galet full med: Vill inte bli galet full för då blir jag... ja, GALEN.
Gjorde dig riktigt glad senast: En arbetskamrat... haha
Fick du sms från senast: En arbetskamrat...
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: Jag. HAHA

HAR DU:
För många vänner:
Nej
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Rebeckas syndrom
Någon fysisk sjukdom: Gluten Intolerans, men det märker jag inte längre. Äter bröd som vem som helst.
Någon skada: Föddes med ett hål i hjärtat, men det växte igen efter några veckor. Nu har jag bara en kota som sitter djupare än dom andra i ryggen.
Färgat håret: Oj,oj. MÅÅÅNGA gånger, Många färger. Svart för tillfället, senast var det chokladbrunt.. men aldrig ljusare än brunt. Född blond...
Brutit några ben: Ben, jaa stortån har jag brutit flera gånger. En gång när jag var arg över något och tog världens sats och sparkade in foten i en vägg i hopp om att väggen skulle gå sönder, det enda som gick sönder var min stortå.
Några piercings: Öron, navel . . .
Egen dator: Japp
Bra självförtroende: Njaa,joo..njaa...
Kysst någon: Va? Någon, kysst? Vad vore livet utan kyssar?
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja till pappa förut när vi pratade i telefon
Bjudit ut någon: Jag är alltid den som bjuder. .
Varit kär: Ja!
Dumpat någon: Ja, men det var inga seriösa förhållanden
Stulit någonting: Godis på ICA när jag var mindre
Lämnat landet: 12-13 gånger för utlandssemester
Tuttat eld på nått: Ja, gud ja. En soffa, en våningssäng.. ja lite allt möjligt när vi haft majbrasa i sommarstugan
Gjort något olagligt: Ja.


HUR:

Går du: Har stora höfter så jag svänger ganska mycket på dom när jag går, ofrivilligt.
Svarar du i telefonen: Ja, hallå? eller: Ja, det är Rebecka
Fördriver du tiden: TV, datorn, korsord
Mycket pengar har du: Antagligen för lite för att vara jag ;P
Tjänar du pengar: Jag jobbar arslet av mig på Bring Express : ) and you know what? I love it ;D
Ofta diskar du: Varje/varannan dag
Ofta städar du: Plockar undan varje dag, dammsuger och så ungefär 1-2 ggr/vecka.
Många stör du dig på: Jag orkar oftast inte bry mig längre..
Ofta träffar du din familj: Minst 1 gång i veckan. Pratar med mamma i telefon varje dag.

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag håller mig till den förhoppningen att jag någon dag kommer bli något.
På gud: Nej.
På rymdvarelser: Nja
Att folk tycker om dig: Det vet jag inte, förhoppningsvis gör åtminstone mina nära och kära det.
På ett liv efter detta: Ja, vad finns det annars att se fram emot?
Att fiskar kan tänka: Ja, varför inte?
Att du kommer leva länge: Den som lever får se ; )


Ciao!

      - The Week is Ending -



Ciao!

      - Make some noise -

Jag kunde inte låta bli att kasta in ett inlägg till. Klockan är alldeles för mycket för att jag egentligen ska ha anledning att vara uppe, borde ligga och sussa för över en timme sedan nu, men det är väl det där med två-tre veckor utan datorn och allt man har på den som gör att jag inte kan slita mig från datorn. Jag tröstar mig med att det är fredag imorgon och då får man vara lite trött, kan ju sova på lördag morgon. Ska dock till Marieberg med pappa, Anne-lie och Andreas på lördagen men det ordnar sig.
Trivs verkligen jättebra på jobbet, kunde inte ha fått något bättre tror jag. Arbetskamraterna är suveräna och fulla med humor och skratt.

Den 17 oktober alltså om en vecka, ska vi ha lite personalfest på Strike & Co. Fyfan vad skönt att få åka till Strike utan att behöva städa skiten, oohh ser verkligen fram emot nästa fredag för då ska vi ha skoj som fan :D

Har ju städat på Strike varannan helg i 1 års tid och städade senast i juli där, när jag skulle provjobba efter sjukskrivningen. Nu är det min tur att skita ner där ;D mohahaha...Nej då, vet ju hur förjävligt det är att komma dit tidigt en lördagmorgon och se att hela stället badar i ölspill och annat smått och gott... :/

Det blir iallafall lite bowling och annat mys nästa fredag och det sitter ju inte fel någonstans : )


Nu ska jag än en gång dränka inlägget med lite nya bilder som har suttit på min kamera i några veckor nu och som jag äntligen kunnat lägga in på datorn.

Enjoy.

 Casper pussas : ) Myser i handfatet
 Lite nytt i köksskåpet  Casper är totalt utslagen
 Fixat lite i lägenheten  Nytt på köksbordet (duk, kattgräs)
 Jag visste att Casper skulle älska nya skostället!

Och sist men inte minst, min egenhändigt gjorda köttfärssås med nudlar.
Mycket gott blev det : ) älskar mina bestick ; )

Dags för den obligatoriska sömnen för den här natten, ska bara köra en frågesport till sedan är det BUMS I SÄNG.
Godnatt (igen)
Ciao!

      - Back on Track -

Datorn är hemma igen efter en liten visit hos farbror dator-doktorn. Det hade ju blivit betydligt billigare om man hade känt någon som var haj på datorer men nu gör ju inte jag det, som sagt så jag fick snällt betala och se glad ut.. :/
Så igår hämtade jag datorn på Multitech data och sedan kopplade jag in allt när jag kom hem.
Hade turen att kunna få en backup på Mina Dokument så allt gick inte förlorat när dom installerade om allting :D
Jag kommer vara jättetråkig nu och säga att det inte blir något långt inlägg idag, är alldeles för trött och utan idéer för att skriva något djupgående idag.

Men jag kommer skriva lite mer imorgon.
Nu ska jag sätta mig och köra lite Frågesport på Trivia.se
Godnatt på er,
Ciao!

      - Myrornas Krig -

Torsdag 2 oktober 2008

Ännu tre dagar på jobbet avklarade, har gått på min 4e vecka på Bring Express (Box Delivery) nu och det flyter på som bara den. Gjorde en rejäl tabbe idag bara, som efter mycket hårslitande och hyperventilerande faktiskt löste sig till slut utan större skada.
Eftersom jag inte är fast anställd på Bring så får jag skriva på ett slags anställningsavtal för varje månad, började med att skriva på för September och antagligen så bestämmer väl personalansvarige ifall dom tycker att man ska få fortsätta eller inte. Alltså är jag bara anställd per månad. 
Idag  var det den sista September och jag var lite nervös inför hur det blir imorgon med ny månad och grejer, dom kanske inte är nöjda med mig och jag kanske inte har något jobb imorgon?
När jag kom tillbaka till kontoret vid 16.30 kom Marianne, personalansvarige fram med ett papper.
"- Jag har ett papper åt dig som du ska skriva på för en ny månad..."
Phuu.. sa jag då, jag är anställd för Oktober också :D
Hoppas det fortsätter finnas jobb för mig att göra också, så jag inte blir sittandes som jag blev på Rent Hus och dom kanske inte ringer på 1,5-2 veckor och ger mig jobb. Det var jävligt frustrerande och jag letade ju jobb hela tiden utan napp. Det var ju innan sommaren sen blev jag ju sjukskriven 2 veckor in i juni och kunde inte jobba alls istället.
Sedan ringde jag och tjatade hål i huvudet på Box och försökte få tag i chefen, sedan skickade jag mejl på eftermiddagen och dagen efter ringde dom och bad mig komma dit : ) slutet gott såhär långt..

Men eftersom saker och ting börjat ljusna på jobb och ekonomi fronten så måste ju något annat krångla eller hur? En människa kan ju inte leva ett felfritt liv i två veckor ens, utan det måste finnas störande moment även om ett problem verkar ha löst sig.
Först går ju som bekant min dator plötsligt sönder av någon okänd anledning, har inte fått tag i företaget jag ringt till för att fråga om råd. Så än så länge är jag dator-lös, jag sitter hemma hos mamma igen och skriver lite blogg för att tömma huvudet på tankar.
Anledningen till att jag sitter här kan man ju undra, när jag har ett eget hem och åtminstone en TV att kolla på...
men där har ni fel, för vet ni vad? Klockan 17 något kom jag hem, satte på TVn och lagade lite mat. Satt framför TVn och strötittade på program i väntan på min efterlängtade Desperate Housewives premiär, klockan var nästan 20 när det plötsligt blir Myrornas Krig på TVn.
Okej, vart är Casper? tänke ju jag såklart. Men Casper satt i vardagsrumsfönstret och kollade ut. Han var med andra ord oskyldig till TVns plötsliga galenskap. Gick fram och kände så att antennsladden satt i både i TV och vägg, den satt som berget överallt. Stängde av och satte på TVn igen och myrornas krig fortsatte på TV. Visst kan det väl vara kul att kolla på Actionfilmer då och då, men om det är samma scen hela tiden så kan man bli lite trött eller hur?
Och om dom visar samma film på alla kanaler kan man bli galen, eller hur? Provade installera om kanalerna både manuell och automatisk sökning. Började få panik när ingenting hände, klockan var ju över åtta och mitt TV program som jag väntat på hela dagen, ja hela sommaren skulle snart börja!
Ringde mamma och kollade om hon hade bild, eftersom hon också har Com Hem alltså. TVn funkar perfekt hemma hos henne, så vi bestämmer att jag kommer över till henne med Casper och kollar på Desperate Housewives med henne. När jag kommer ut på parkeringen och kollar upp mot min lägenhet för att kolla så jag släckt överallt, får jag se att dom flesta av mina grannars vardagsrum badar i TV ljus(?)

Bjuder på en bild på mig när jag var liten och skulle baka pepparkakor.

Alltså, summan av kardemumman; datorn är trasig och TVn är trasig.
Då lyder min fråga; Vad ska jag sysselsätta mig med efter jobbet nu? Visst, jag har böcker men jag har ju TV program som jag följer, jag har vänner på MSN att prata med och jag har en blogg som törstar efter inlägg.
Jag har visserligen en katt, men han sover ju ganska mycket...
Jag tror jag får spader snart, varför varför varför kan inget någonsin bara flyta på?
Jag har inga pengar till ny TV och jag har ingen aning om vad som är felet med min dator. och hur mycket kan inte det kosta att laga en dator då? Först ska man ju komma fram till vad som är fel, sedan ska man kanske rätta till det som är fel eller också tömma hela datorn eller köpa en ny hårddisk om det är den som jävlas.. Men hur får en vanlig dödlig människa som jag reda på vad som är felet?
När man inte har råd att köpa kläder ens, hur ska man ha råd att laga en dator som kanske kommer upp i ett par tusen?
Förut hade jag en pojkvän vars bror var riktigt duktig med datorer, han har lagat datorn som jag sitter vid nu t ex. Men nu har inte jag den pojkvännen och alltså inte heller hans bror att fråga.
Det känns som alla problem kommer i tät följd efter varann för att på något sätt testa hur mycket jag pallar med innan jag ger upp och blir liggandes som ett lallande kolli i sängen med typ 23 katter i min lilla etta och vräkningsbesked liggandes på dörrmattan.
Men självklart löser detta sig också, på något vis. Men om jag ska behöva sitta utan dator ända till lönen den 25 oktober så kommer jag ha svårt att hålla mitt sinne i schack.

Någon som kan något om datorer???

"sök-fältet och allt det som finns högst upp på internet fönstret var borta och datorn var allmänt skum.
Jag stängde av datorn och sedan startade jag den när jag vaknade dagen efter och allt var fortfarande konstigt och det som finns högst upp på internet fönstret var fortfarande borta???? och jag kom inte in på vissa sidor på Internet, bara ett par stycken men inte dom sidorna som jag brukar vara inne på. Datorn stod bara och sökte - sökte - sökte.... utan att något hände alls. Förstår ingenting, datorn verkar ha fått i sig något skumt utan att jag ens var hemma och tog emot något via Msn eller laddade ner något. I onsdags fick jag en uppmaning av Norton Antivirus "Datorn måste startas om för att vi ska kunna slutföra borttagningen av "blablabla". OK eller Avbryt."
Jag valde OK och sedan dess har datorn inte gått att starta.
Den går så långt som till det ska bli blått och komma upp VÄLKOMMEN när Windows har startat. Men det kommer inte upp något blått eller välkommen utan skärmen blir bara svart och så kommer muspekaren fram och den går att röra på. Har provat allt jag kan komma på, har tyvärr inte installations skivan hemma så det har jag inte kunnat prova, sätta in den och se vad som händer."

Någon som kan se vad problemet är?

Men nu ska jag sluta prata problem och göra något annat istället. Sitter som sagt vid mammas dator och har massor med gamla bilder här. Tänkte bjuda på några stycken, som den ni kan se ovan...
 ♣  
4-5 år gammal bild.            Jag och min lillasyster Natha för ca. 15 år sedan : )
 ♥
Sitter i tomtens knä             Från sommar-04
 ◊
Jag o Carro slutar 9an       Jag sitter och klappar Sapply vår-04

Ciao!

RSS 2.0