- Ljusglimt -

En ljusglimt i det här förbannade mörkret jag har omkring mig just nu, är ju att jag faktiskt ska jobba imorgon. Verkligen inga fel faktiskt : )
Sitter och glor på en massa humorklipp och humorfilmer på datorn, för att få upp humöret litegrann. För tillfället är det "Magnus Betnér - Uncut" som spelas på VLC media player. Man mår faktiskt bättre av att kolla på sånt där, för då kan man lägga sina problem åt sidan och bara få sig ett gott skratt. Man mår ju 1000gånger bättre av att skratta mot vad man gör av att vara sur och arg.
Imorgon är det även firmafest med jobbet, det ska bli trevligt. Får väl se hur folk har tänkt sig, om dom bara tänker äta och dricka ölen/vinet/whatever-drycken som bjuds och sen åka hem eller hur dom nu gör. Det visar sig väl antar jag.
Blir iallafall upp och jobba och tjäna lite pengar, alltid ett bra avslut på en urtrist vecka.
Nu måste jag fan ta och laga någon mat, blir väl pasta som vanligt eller omelett möjligen.
Vi hörs,
Ciao!

      - Kukfitta. . . -

Torsdag 29 januari 2009

. . . får man inte säga, men vet ni vad? Jag säger det iallafall, för jag skiter fullständigt i vad man får, bör och ska säga eller  inte får, bör och ska säga... Så är det.
900kr på en månad, jaha... det är ju nästan så jag borde få börja betala förmögenhetsskatt, allvarligt talat. Jag kan ju inte sitta inne med 900kr och inte betala skatt för min förmögenhet? Det är ju liiiite för orättvist mot er andra.
Men livet är inte rättvist, det förstår jag ju nu när jag har hela 900kr för hela februari, det är ju inte klokt vilken tur jag har! Äckligt mycket pengar är det...

Ja, så är det. Nu ska jag ta min guldgruva och åka till Marieberg och shoppa loss.. en storbilds plasma TV, hemmabiosystem, halva MQ och halva IKEA. Det blir nog en hel del pengar över iallafall, får väl skänka resten av dom till "rädda-dom-andra-stackarna-som-inte-fick-lika-mycket-i-försörjningsstöd-som-jag"-fonden.
En giljotin kanske vore något?

Nu ska jag och min ironi åka och köpa mjölk och smör, ja om jag har råd.

Ciao!

      - Skratta eller gråta? -

Tisdag 27 januari 2009

Frågan lyder; ska jag skratta eller gråta eller helt enkelt bara gräva ner mig?
Besiktade bilen imorse, den gick inte igenom.
Bromsarna bak tar tydligen alldeles för ojämnt och sedan är det någon infästning vid någon länkarm(eller nåt) höger yttre fram under bilen som är rostskadad och det kan bli stora problem om det skulle pajja. Jahapp, tack och adjö då.
Arbetsförmedlingen krånglar och Alfa-kassan krånglar. Fick brev från socialförvaltningen att det fattas papper till min ansökan och jag måste fixa en massa andra papper också. Jag som trodde jag fått med alla papper, kollade igenom allt och checkade av på den där listan som jag har fått. Så nu kommer det ju ta ännu längre tid innan jag kan få pengar, jag som inte har ETT ÖRE kvar. Okej nu ljög jag, har faktiskt 10kr i plånboken.. det är ju en förmögenhet.
ÅÅÅHHH vem är det som jobbar emot mig hela tiden? Vem är det som inte tillåter att det NÅGON gång ska gå bra för mig? Vem faan är det som hatar mig så mycket att den inte tål att se mig lycklig? Jag fattar inte, har jag någon ond ande i min närhet som vill mig illa?
Vad har jag isåfall gjort för att förtjäna det?
Äsch, orkar fan inte..

Vi hörs,
Ciao!

      - Stekt katt -

Jag har äntligen fått lite sömn, är inte alls på lika negativt humör som förut. Somnade runt 14.30 och sov till 19.30, hur skönt som helst att få sova. När jag väl vaknade var jag hungrig som en varg så jag plockade fram kyckling och grejer ur frysen och lagade lite mat. Det blev grillade kycklingvingar med barbecuekrydda, pommes och gräddfil blandat med grillkrydda till, mycket gott!
Hur som helst, när jag sitter i soffan och äter samtidigt som jag tittar på Simpsons, ser jag i ögonvrån att Casper hoppar upp på diskbänken och innan jag hinner reagera har han satt framtassarna på den kokheta plattan som jag nyss använde. Han flög säkert 1 m upp i luften och rusade iväg, stackars lilla gubben brände tassarna :(
Jag försökte spola iskallt vatten på dom så gott jag kunde, det gick en stund innan han fick krupp och slet sig loss. Jag har försökt se om det blev några brännskador, trampdynorna är liite röda men jag kan inte se några bubblor eller något i skinnet. Men han verkar lite däven, vilket jag kan förstå eftersom han förmodligen fick sitt livs chock och han har förmodligen aldrig fått känna sån smärta förut. Jag har iallafall aldrig gjort honom illa eller sett honom göra sig illa, så det var nog något nytt för honom.
Ska se senare så det inte har blivit värre i tassarna på honom, då får man väl ringa en veterinär imorgon och fråga om råd.
En sak är iallafall ganska säker, han lär ju inte gå på spisen något mer.
 Mitt sårade lilla hjärta och jag.
Nu ska jag fortsätta sitta här och häcka, utvilad och på mycket bättre humör jämfört med förut : )
Bara lite jobbigt att lagom till att jag är utvilad så börjar alla andra krypa ner i sängen för att sova, men så kan det vara ibland :P
Vi hörs,
Ciao!

      - No sleep today -

Nu har jag kommit hem efter att ha uträttat mina ärenden för denna gång.
Efter att fortfarande inte ha sovit en sekund på hela natten hoppade jag in i duschen och sen åkte jag naken till bilverkstan klockan 8... nejdå, jag klädde såklart på mig innan jag åkte. Lämnade in bilen och gick sedan hem till mamma, provade ringa Alfa-kassan men dom öppnade inte kundtjänsten förrän klockan 9 så jag satte mig och skrev färdigt min jobbansökan till Poståkeriet.
Klockan 9 ringde jag Alfa-kassan och trots att jag var ute i exakt tid så hamnade jag på köplats 35, satt i kö i ca. 20 min innan jag kom fram och vad får jag då höra? Jo, jag får höra att min ansökan inte har kommit fram!(?) Jag la på brevet med min ansökan och allt det andra som skulle skickas 2dagar innan nyårsafton, med andra ord för 23 dagar sedan och Alfa-kassan har inte fått mitt brev? Jag och säkert dom flesta av er vet att det tar MAX 2 arbetsdagar för posten att transporteras från nordligaste till den sydligaste spetsen av vårt land, så HUR kan mitt brev då inte ha kommit fram efter 3 veckor?! Riktigt jävla skitsnack om jag får säga min mening, hon som jag pratade med tvivlade på att jag skrivit rätt adress. Men herregud jag är väl inte efterbliven, självklart kollade jag upp till vilken adress man skickar sin ansökan och självklart dubbelkollade jag så att jag skrivit rätt adress och satte på ett frimärke innan jag postade brevet. 
Hennes svar var bara; Nej tyvärr, din ansökan har inte kommit fram så du får skicka en ny, tack och hej.

Då ska jag alltså behöva gå till den där bitterf*ttan som är löneansvarig och fråga efter ett arbetsgivarintyg igen och sen börja om hela proceduren och sedan vänta i 100 år innan dom ens har tid att kolla på min ansökan. Jag behöver pengar nu, NU! Jag har gjort exakt ALLT som man ska göra för att få ersättning, jag har under en 12 månadersperiod kommit upp i minst 80timmar i minst 6 månader och jag har skickat alla andra papper som ska skickas och då har plötsligt postgången slutat fungera? Nej jag tror inte det.
Och vad händer då med alla kassakort som jag har postat till dom då? Där adressen redan står skriven. Har jag suttit och skickat dom förgäves? Jag fattar ingenting, jag orkar fan inte ens bli förvånad längre.
Skulle inte förvåna mig om socialen har lagts ner också nu när jag måste ansöka om försörjningsstöd.

Skitsamma. När jag pratat klart med den otroligt trevliga(läs det med ett ironiskt tonfall) personen på alfa-kassan, försökte jag vila lite på soffan. Men jag hann inte långt förrän telefonen ringde, gjorde ett nytt försök efter avslutat samtal men telefonen ringde igen och då var det från verkstan och dom sa att bilen var färdig, var det bara att kliva upp och gå iväg för att hämta bilen, på vägen till bilverkstan halkar jag på isen,trillar omkull och slår i höften.
Sedan när jag åker hemåt efter att fortfarande inte ha sovit någonting så svänger jag in vid ICA för att handla lite. Köpte bland annat en burk tonfisk, som jag tappar i marken utanför affären och som går sönder.
Påväg från bilen och hem, halkar jag än en gång på isen men jag lyckas låta bli att göra mig illa iallafall.
Jag säger bara en sak; Det är verkligen inte min dag idag!
Och jag vet inte om jag vågar gå och lägga mig, även om jag är så trött att jag inte ens kan stava ordentligt, för jag vill inte vakna ikväll och hela dagen är förstörd.
Och usch vilket äckligt negativt, gnälligt och jobbigt inlägg detta också blev men det känns som något jobbar emot mig idag, jag ber om ursäkt för detta. Jag orkar inte låtsas idag.
Åhh, ge mig styrka!

Ciao!

      - Sleepless in Örebro -

Onsdag 21 januari 2009

Nu har jag legat i 4 timmar och försökt somna, har vridit och vänt mig i sängen, läst en halv bok, kollat på en astråkig film som borde göra mig trött, har försökt med allt. Jag kan inte sova! Jag ligger bara och tänker på allt runt omkring mig, att jag bara har fått jobba 3 dagar den här månaden, vilket kommer sätta mig i stor jävla knipa lagom till Mars. Jag ligger och bävar inför att få min lönespec som berättar hur lite jag kommer få i lön på fredag. Jag ligger och oroar mig för att jag inte ska få igenom min ansökan till Alfa-kassan och att jag inte kommer få någon hjälp från soc och om jag nu får det så kommer det fortfarande inte räcka till för att överleva. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har sökt nya jobb.
Vad mer kan jag göra nu? Jag har verkligen ingen aning om hur fan det kommer gå för mig dom här närmsta månaderna, jag vågar egentligen inte ens tänka så långt, men likförbannat är detta det enda jag tänker på hela tiden.
Från det ögonblicket jag vaknar till dess att jag äntligen somnar, så mal det i bakhuvudet; Ditt liv rasar samman igen Rebecka, ditt liv rasar samman igen Rebecka, ditt liv rasar. . .
Jag går omkring i en ångestbubbla hela dagarna, smyger omkring som på nålar omkring mig själv, för rätt som det är exploderar jag i raseri över ingenting, vill bara skrika rakt ut och får lust att kasta saker omkring mig eller bara kasta mig ner på golvet och gråta. Jag går omkring med ett fånigt låtsasleende på läpparna utan att för ett ögonblick avslöja hur jag egentligen mår, skulle jag visa mina egentliga känslor så skulle nog folk bli oroliga över mitt ansiktsuttryck. Jag känner mig tom och på något konstigt sätt övergiven trots att jag inte alls är övergiven, iallafall inte av dom jag tycker om.
Jag är påväg nedåt i min berg-och-dalbana igen, allt ser bara svart ut och jag orkar inte se svart på allting. Jag orkar inte tänka negativt och jag vill inte vara en pessimist, jag försöker se ljust på saker och ting men det går inte just nu.
Jag vill bara veta vad jag ska göra, hur ska jag lösa det här? Jag har inga rika föräldrar som jag kan vända mig till och be om hjälp, dom försöker hjälpa mig så gott dom kan men det kommer inte att räcka, även om jag är väldigt tacksam för all hjälp jag får. Men det funkar inte att leva såhär i längden, det är alldeles för otryggt och ostabilt. Jag måste ha en stadig grund att stå på, hur det än löser sig i februari och mars, för att kunna överleva.
Och jag vet att jag gnäller men vad fan ska jag göra då? Jag vet att jag inte är ensam om att ha problem med ekonomin, eller problem överhuvudtaget och att jag säkert är jättelöjlig etc. men det är inte så att min ena nagel har gått av, utan det är mitt liv som rasar samman och jag har rätt att vara orolig och gnällig.
Jag tänkte att om jag sätter mig och skriver ett tråkigt blogginlägg där jag öser ur mig all min oro och alla mina negativa tankar så kanske jag kan slappna av såpass mycket att jag faktiskt kan sova, men jag är fortfarande på helspänn. Snart ställer jag mig i duschen, tar bilfan till verkstaden (IGEN) och sen går jag hem till mamma och ringer Alfa-kassan angående mina pengar, sen får jag väl lägga mig och vila hemma hos mamma antar jag. Bilverkstan öppnar om en timme, så det är kanske inte en sån dum idé faktiskt.
Nu får det bli som jag sagt, dags att hoppa in i duschen.
Ciao!

      - Nöten -

Haha jag måste bara lägga ut dom här två bilderna på min farbror Marcus;


Undrar om han var full när han gjorde dom där två tatueringarna ;P
Haha men det kanske är snyggt i verkligheten ;P

Ciao!

      - Show must go on -

Söndag 18 januari 2009

Haft en riktigt mysig vecka, väldigt mycket Mia har det varit och jag har haft jättekul med dig gumman :) Speicellt i onsdags när Nicke-picke-pö var här och vi drack vin och körde "Våghals - sanning eller konsekvens".. Jag hade riktigt trevligt iallafall :)
I fredags blev det vin och lite annat här hemma med Mia innan vi skulle upp på stan. Bussen kom för tidigt så vi missade den, sen kom det två göteborgare, som precis flyttat till Örebro, till hållplatsen också. Vi bestämde oss för att dela på en taxi upp på stan, sen väl uppe på stan bestämde vi oss alla fyra för att gå till samma ställe.. Det var en tjej och en kille och dom var jättetrevliga, vi hade askul hela kvällen och sedan bytte vi nummer med dom. Någon dag ska vi gå ut tillsammans igen och det ser jag fram emot. När det började bli dags för hemfärd fick jag in Mia i en taxi som hon åkte hem till Nicke med och själva delade vi tre som var kvar på en taxi hem till Varberga.

Igår var jag rätt seg, eftersom jag inte gick och la mig förrän vid 5-tiden natten till lördag och jag tog med mig Casper hem till mamma och Kent. Där bjöds det på lasagne och det var riktigt gott, jag tyckte inte om lasagne förut av någon anledning men nu gör jag det. Sedan kollade vi på P3 Guld galan och sedan på lite filmer som gick på tvn.

Nu håller jag på och tvättar och det är precis lika roligt som det brukar vara, med andra ord inte kul alls :P
Men det är ett nödvändigt ont och jag är snart klar, värsta är att det absolut tråkigaste är kvar; ska mangla typ 10 lakan och massa örngott.. inte ett jävla dugg roligt måste jag få säga :P
Men det är som sagt nödvändigt och det finns ju värre saker här i livet.

Nu ska jag röra mig ner mot tvättstugan, vi hörs
Ciao!

      - Gråa tankar -

Tisdag 13 januari 2009

Blött, grått, mörkt, trist. Ja usch vilken trist dag.
Har varit hos pappa och fikat lite idag, sen har jag inte gjort ett enda dugg efter det.
Har verkligen astråkigt och det är på snudden att jag gräver ner mig snart.
Men Mia min Mia räddar mig från att ha tråkigt ensam iallafall i och med att hon förmodligen dyker upp här snart :D
Då kan vi iallafall dö av tristess tillsammans, alltid något.

Tur att man har en gosgos när ensamheten blir som värst!

Vi hörs,
Ciao!

      - Like a bitch -

You're hot then you're cold
you're yes then you're no
you're in and you're out
you're up and you're down.
I should know that you're not gonna change.


Ciao!

      - Som en stock -

Måndag 12 januari 2009

Åkte och hämtade Mia igår och sen hyrde vi film i Varberga servicebutik, sen åkte vi hem och kollade på filmen.
"Young people fucking" Ja det kan man ju säga att dom gjorde, hela tiden och det var det enda filmen gick ut på, sex :P
Men den var rolig ;P
Sen satt vi och snackade en massa och på natten startade vi en till film och sen la vi oss för att sova vid 5.30.. klockan 14 vaknade jag, inte så bra kanske.. men Mia hon sov som en stock tills klockan var 15.15 ungefär, sömntutan där :P
Nu har hon iallafall vaknat till liv.
Ska städa lite här hemma sen tänkte jag.
Nu är det kaffe som gäller :)

Ciao!

      - Run to you -

Söndag 11 januari 2009

Jahapp, då fick man jobba onsdag, torsdag och fredag, känns bra som fan att ha fått ihop lite timmar. Det har även gått jävligt bra på jobbet, varit tillbaka vid terminalen långt innan våran "deadline". I torsdags började jag 7.30 med att åka till Västerås och möta upp en AGA-lastbilsförare och få två syrgastuber av honom. Syrgastuberna levererade jag sedan till IVA(Intensivvårdsavdelningen) på USÖ. Sen hann jag med en snabb kopp kaffe innan UPS bilen kom och sedan åkte jag upp till Frövi-rondellen och mötte upp en arbetskamrat där, lämnade hans paket till honom och sen gasade jag upp mot Vasselhyttan ovanför Storå. Jag har själv utökat min körning, Storå tillhör inte Norrtur3 egentligen men för att vara snäll mot han som kör Kopparberg - Hällefors så har jag tagit några adresser åt honom. Trots det så har det gått förvånansvärt bra, trots väglaget och mängden adresser som jag faktiskt har haft.
Nu får vi bara hålla tummarna att jag får jobba imorgon också, det vore ju inte helt fel :P
I fredags blev det utgång med Mia & co. först var vi hemma hos hennes pojkvän och förfestade lite, sen tog vi taxi upp på stan och hamnade på Stället, var väl inte så jävla mycket drag där egentligen men det dög ändå. Mia däremot blev av med sin mobiltelefon, vem faan som snodde den har vi ingen aning om. Så nu har hon ingen mobil och inget jobb, så hur fan hon ska kunna skaffa sig en ny är ju en bra fråga.
På lördagen drog jag upp på stan vid 15-tiden för att träffa en gammal klasskamrat, Johanna och ta en fika med henne. Omkring 1 år sedan vi sågs sist, så det var verkligen på tiden. Hade jättetrevligt och när vi skildes åt hade vi bestämt att vi ska dra ut på krogen någon dag framöver, när min ekonomi har stabiliserats lite.
Jag tog bussen bort till Mias pojkvän för att hämta min bil som jag tog till förfesten i fredags, sen åkte jag hem och hämtade Casper. Sen tillbringade jag lördagkvällen hemma hos mamma och Kenth, kollade på körslaget och lite sånt där.
Nu har vi satt upp hyllor i mitt kök, så jag har fått upp min nya stereo som jag fick i julklapp och alla mina pastaburkar osv.
Mia tänkte väl trilla in här lite senare, för det vankas film med gottit att äta till har jag hört ;P
Ska bli trevligt.

Vi hörs,
Ciao!

      - Smart -



Mormor och morfar bor i Ställberg och det är nog världens minsta håla, sista stället man kunde tro att nån skulle odla knark.

Ciao!

      - Stoppa pressarna -

Onsdag 7 januari 2009

Ja, har ni en lång penna till hands nu mina vänner? En såpass lång penna så att ni når att rita ett stort kors i taket, det behöver ni.
För nu ska ni få höra; Jag har jobbat idag! Det är väl helt otroligt? Jag blev helt paff när chefen ringde imorse och frågade om jag kunde jobba, köra UPS.
Så nu har jag tjänat ihop årets första timmar, det känns bra det. Och vet ni vad som är ännu bättre? Jag ska jobba imorgon också, men jag börjar tidigare än vanligt för jag ska hämta gasbehållare i Västerås på morgonen, innan UPS paketen kommer. Så jag kommer få ihop massa timmar imorgon, underbart!
Det gick jävligt bra på jobbet idag också, inga problem eller krångel alls. Känns väldigt skönt att det faktiskt kan flyta på normalt ibland, som det gjorde förut : )

Nu är jag hur som helst hemma igen, ska äta för första gången idag (fy Rebecka) och sen dra fram dammsugaren. Får nämligen besök av Mia min Mia senare, vi ska dricka kaffe, dricka kaffe, snacka, dricka kaffe, prata lite till, kolla på film och för omväxlings skull så ska vi snacka massa skit om ingenting :D
Längesen hon var här nu, Casper saknar ju sin mormor förstår du väl Mia?!
Bra att du kommer och hälsar på ditt barnbarn ibland iallafall ;P

Just det, mat var det som stod på schemat.
Vi hörs,
Ciao!

      - Heldag på Marieberg -

Kom hem från Marieberg för en stund sedan.
Har tillbringat i stort sett hela dagen där med mamma. Först fick jag åka ut till sommarstugan och hämta en kabel till deras motorvärmare, sen åkte vi till Bauhaus, sen gick vi runt på Coop och sedan i en massa affärer på Marieberg centrum. Hittade lite saker, men det var inte mycket jag hade råd med. Sen åkte vi till IKEA och sen åkte vi hem.
Är helt slut i kroppen, känns som om jag blivit överkörd av en ångvält eller något :P
Men då somnar jag väl gott ikväll också, det är väl bra :P
Jag har iallafall införskaffat mig lite grejer idag.
♥ Bosch Matberedare (Coop Forum)
♥ BH (Gina Tricot)
♥ Byxor, puder och örhängen (H&M)
♥ Konsoller och förvaringsburkar (IKEA)

Jag ska sätta upp hyllor i köket och jag hade färdiga hyllplan, det var bara konsollerna som fattades och nu är det bara att köra upp dom på väggen i helgen. Mamma och Kent kommer hit med sin nya borrmaskin som dom fick av morfar i julklapp och hjälper mig att sätta upp lite saker så jag får någon ordning på torpet någon gång :D
Och nu har jag äntligen en matberedare så jag kan göra potatisgratäng och grejer, det blir finemang det.
Hade sån tur, fick presentkort på 300:- på Coop av mamma och Kent i julklapp, så hittade jag en matberedare för 399kr som hade kostat 679kr förut. Var rena slumpen att jag ens kollade på den avdelningen, trodde aldrig dom skulle ha några billiga matberedare men det hade dom ju : )

Nu ska jag packa upp allting, sen ska jag sätta fast konsollerna på hyllplanen så det är klart till helgen och sedan ska jag rensa upp i klädkammaren, ligger massa kläder och grejer därinne och jag vet inte vad som är vad längre. Nu ska det bli ordning och reda i min lilla boning, slut på latheten!
Sen ska jag sätta in ett hyllplan i mitt vitrinskåp så jag har någonstans att ställa alla mina shotglas också, blir prima skinka ska ni se.

Måste även lägga in en bild på min tomte som jag har haft sedan jag föddes och som har haft hedersplatsen uppe på micron den här julen, stackarn har helt knölig näsa tack vare att jag har bitit honom i näsan när jag var liten.
Men han hänger med fortfarande :P

Vi kanske hörs senare igen,
Ciao!

      - Fork in the road -

Tisdag 6 januari 2009

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Nepp, tror man riskerar mycket negativ uppmärksamhet om man är det :P
Vilken årstid tycker du bäst om?
perioden maj-augusti, vår-sommar alltså :P
Brukar du sjunga i duschen?
Jag sjunger överallt, så länge ingen annan kan höra mig :D
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv?
vet inte, hockey kanske :P
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja det gör jag, det har bara inte hänt mig nångång, men det kanske kommer :P
Laddar du hem musik och film från internet?
haha...
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
skaffa en bättre bil, skaffa allt det jag behöver, ge min familj en hel del... sen vet jag inte :P
Vad är det bästa med julafton?
Det är något med atmosfären på julafton som gör att man känner sig så fridfull:P
Tänker du mycket på ditt utseende?
antagligen inte tillräckligt mycket :P
Vad får dig att slappna av?
mys :P
Tänker du ofta på sex?
Hahah.. ja, säkert mer än dom flesta..
Är du mörkrädd?
Nej, gillar bara inte utrymmet under min säng på nätterna :P får för mig att nån ska ta tag i mig när jag står bredvid sängen...
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
nej
Vilken färg är snyggast?
svart, grönt, vissa rosa nyanser.. :P
Tycker du matte är svårt?
nej inte speciellt egentligen
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
hehe nej verkligen inte
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling?
pengar eller en bil, eller både och :D
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
omkring 11-12 :P
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
jag avreagerar mig en del när jag kör bil :P
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
nej, varför skulle man göra det?
Hur många gånger har du fuskat på ett prov?
jag har faktiskt aldrig fuskat på ett prov
Bor du utomlands?
beror på vem som frågar, är utlänning från en finländares perspektiv iallafall :P
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
3,5 år
Har du piercing?
yepp, några stycken :P
Vart skulle du helst vilja ha piercing?
bröstvårtan maybe..
Bråkar du och dina syskon ofta?
hehe nej, inte alls :P
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
min mamma, men mina andra nära och kära kommer tätt efter.
Läser du ofta böcker?
vissa perioder kan jag läsa flera böcker i veckan :P
Vad föredrar du för sorts filmer?
feel good filmer, komedier eller skräck.
Vad slösar du mest pengar på?
massa skit som jag inte ens brukar minnas vad det var :P
Vill du gifta dig?
det visar sig :P
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?
hehe nej. bara jag som har nyckel hit så jag lär inte bli överraskad av nån som kommer in :P
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
inga :S
Vilka husdjur har du haft innan?
marsvin, hamster, dansmöss, en tupp, katter och en hund :P
Vad förknippar du ordet skolstart med?
magsår
Var badar du helst?
i haaveeet :D
Vad dricker du för alkohol?
vad bjuder du på? Jag dricker allt! :P
Vad använder du för droger?
Låter som det vore självklart att man använder droger, nej inga alls :P
Vilka djur är du mest rädd för?
skorpioner, inte för att jag stött på nån men jaa :P
Vad tycker du om monarkin?
bryr mig inte :P
Vilken musikstil tycker du bäst om?
allt
Vilka språk kan du?
svenska, engelska och lite finska
Gillar du att dansa?
dansar aldrig nykter.
Vad har du för klädstil?
alla och ingen :P
Vad tycker du om rökförbudet på krogen?
för mig som är icke-rökare är det bra :P
Hur vig är du?
som ett kylskåp?
Vad dricker du helst när du är törstig?
vatten
Vilken är din favoritglass?
jordgubb eller blåbär :P
Vilket kaffe sörplar du helst?
bryggkaffe med mjölk :P
Vilket mobilmärke föredrar du?
SonyEricsson
Vill du gå ner i vikt?
jafan.
Vad har du för personlighet?
en vrickad, men den duger : )
Har du varit deprimerad?
det har jag nog.
Tror du på livslång kärlek?
Ja, det skulle väl inte vara så omöjligt.
Vad äter du helst när du ser på film?
det är olika : )
Lever dina föräldrar tillsammans?
dom lever men inte med varandra :P
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?
nej det vill jag nog icke,..
Har du tandläkarskräck?
Nej, jag går inte dit :P
Vad heter du i mellannamn?
Anna
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
kväll/natt.
Var är du född?
BB på RSÖ (USÖ)
Vilken ögonfärg har du?
blå/grön/grå-something
Vilken hårfärg har du naturellt?
jag tror att jag är blond :P
Biter du på naglarna?
när jag mår psykiskt dåligt eller är stressad
Är du beroende av något?
Japp
Hur ofta motionerar du?
mindre
Svart eller vitt?
svart!
Mjukt eller hårt?
mjukt, men hårt ibland :P
Homo eller hetero?
hetero
Höger eller vänster?
höger
Stor eller liten?
mittemellan? :D
Göteborg eller Stockholm?
Göteborg, myspys
Landet eller storstan?
både och?
Kram eller puss?
en salig blandning :P
Vagn eller buss?
bil!
Hyrfilm eller bio?
hyrfilm.
Gräs eller grus?
gräs
Piggt eller opiggt?
piggt
Pasta eller potatis?
Pasta!
Tjänare eller tjäna?
Jaså?
Is eller mjukglass?
beror på :P
Natt eller dag?
dag, men jag är oftast vaken på natten :P
Rakad eller orakad?
både och? :P
Biffig eller slank?
mittemellan igen :P
Popsnöre eller sportfåne?
skitsamma
Naken eller pyjamas?
naket!
Linda Skugge eller Linda Rosing?
vad ska jag med någon av dom till? haha
Kaffe eller te?
Kaffe
Engångssex eller engångstallrik?
engångstallrik
Plastbestick eller plastbröst?
plastbestick
7-eleven eller Pressbyrån?
Pressbyrån
Glasögonorm eller linscooling?
Linsis
Plugga eller jobba?
jobba!
Planka eller pröjsa?
Pröjsa
Yngre eller äldre?
hur då? man blir ju knappast yngre iallafall :P
Lång eller kort?
somewhere in the middle
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? 
det skulle säkert inte fortsätta så länge :P
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt?
Shame on you if you fool me once, shame on me if you fool me twice :P
Tycker du om ord?
absolut
Finns det någon du ogillar starkt?
Ja!
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd?
Det beror på, kan ju vara både och.
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv?
beror också på :P
Är du svartsjuk?
Njaa, inte om jag inte har anledning att tro något
Vad gjorde du igår kväll?
Igår satt jag här och häckade :P
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan?
Jag skiter i om dom så gifter sig i min trappuppgång, så länge jag kommer förbi :P
Använder du bokmärke eller gör du hundöron?
bokmärke
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av?
Sagan om Isfolket serien för faan!
Tyckte du om att gå i skolan?
inte någonstans
Vad har du för mobiltelefon?
SonyEricsson W910i something röd
Dammsög du bakom soffan sist du dammsög?
dammsög jag senast? haha nejdå, jag dammsög under, finns inget bakom :P
Hur stor hårddisk har du?
den får iallafall plats i datorn ;P
Har du överkast på sängen?
nepp
Har du brutit något någon gång?
nää..
Har du blivit sövd någon gång?
Jadå
Har du varit med på TV?
Hoppas jag inte :P
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu?
Jag BORDE sova :P
Använder du tofflor?
Inte ofta
Använder du morgonrock?
Ibland, men det är obekvämt tycker jag :P
Är du en Besserwisser? 
näe jag vet inte
Kan du dricka mjölk som gått ut för 3 dagar sen?
nej

Hoppas jag tråkade ut er oändligt mycket nu :D
Ciao!

      - Bättringsvägen -

Söndag 4 januari 2009

Nytt år, nya krafter och nya tag.
Rolig nyårsafton var det, bättre än på läänge läänge. Trevliga människor och god sprit, har inget att klaga på. Min syster Nathalie ramlade in på festen runt 23 tiden också, väldigt oväntat men välkommet : )
Champagnen öppnades när klockan slog 00.00 och raketer avfyrades, alla var glada och kramades med förhoppningar om att år 2009 skulle slå 2008 med hästlängder, inte för att det kommer vara några större svårigheter att göra 2009 bättre, för 2008 sööög stenhårt mestadels.

 Natha och jag
För mig började året bättre än förra året, utan tvekan. Men när första dagen på det nya året hade gått insjuknade jag i nån form av vinterkräksjukan, det har varit ungefär lika roligt som det låter. Natten till fredagen låg jag i feberfrossa och magsmärtor hela natten. Även hela fredagen och en bit in på lördagen låg jag sjuk och orörlig, men igår på eftermiddagen någon gång åkte jag hem till mamma för att bli barn på nytt.
Jag blir alltid jättemammig när jag blir sjuk trots att jag är "vuxen" nu :P
Men det är väl så, mamma är alltid mamma och inget slår en mamma när det verkligen gäller : )

Nu har jag och Casper kommit oss hemåt och jag är fortfarande inte helt 100 men mår bättre än igår och dagen innan det iallafall, det är ju positivt : )
Ikväll blir det bara att glo på film och mysa i soffan med min håriga bebis Casper :D

Hoppas ert år har börjat bra och att det fortsätter på den vägen,
vi hörs :)
Ciao!
RSS 2.0