- Dust yourself off and try again -

Måndag 18 maj 2009

Vilket underbart väder vi har haft den här helgen.
Började helgen med att jag åkte hem till mamma och Kent med Casper på fredagen, fick sedan låna deras bil för att åka till Marieberg eftersom jag var i akut behov av ett par nya skor.
Hittade ett par jättesöta skor och även ett linne på Marieberg. Köpte även en ny foundation eftersom min börjar tryta och det är ju bättre att ha en på lager än att upptäcka en dag att den är helt slut och vara tvungen att ge sig ut och skrämma livet ur folk med min face :P
När jag kom hem till mamma igen var det bara att ta sig en dusch och sen göra sig i ordning för kvällen.
Skulle möta upp Therese i Örnsro för att ha lite förfest hemma hos hennes kusin som fyllde 18år.
Cyklade dit, sprang upp en stund till pappa för att låna hans laddare eftersom jag mitt smartskaft hade glömt min hemma, sen gick jag och mötte Therese och gick hem till hennes kusin. Där blev vi bjudna på vanlig tårta och smörgåstårta och öl och jag vet inte allt, var helt proppmätt när jag var färdig iallafall.
Sen var det lite singstar och guitar hero som gällde under ett intensivt vinpimplande.
Therese kusin och hennes kompisar ville gå till Klaras men jag kände verkligen inte för det, så jag och Therese drog till Pitcher's istället, där det var mycket trevligare än det någonsin kan bli på Klaras där man bara tappar bort sina vänner och gör av med massa pengar på inträde och skit.
På Pitcher's träffade vi Hanna G och efter ett tag joinade även Maja oss vid vårt bord, blev bjuden på shot av Maja i baren som jag självklart kommer bjuda igen när plånboken är fetare än vad den är för närvarande :)
Det blev en riktigt trevlig och lyckad kväll tills jag skulle hem till mamma med min cykel, skulle över en järnväg borta vid ÖoB och emellan en sån där jävla labyrint av staket som sitter lite varstans där för att man inte ska kunna cykla över spåret. Det är förbannat trångt där och efter att ha fått i sig 1,5 l vin och massa öl så blir det ju genast ännu svårare.
Hursomhelst så fick jag på något vänster min cykel över mig när jag skulle krångla mig igenom den där labyrinten och jag kunde inte hitta tillräckligt med energi för att få bort min tunga cykel och resa mig upp. Ringde mamma och väckte henne eftersom jag tyckte att hon kunde klä på sig och komma och hjälpa mig upp, men tji fick jag.. det enda hon svarade när jag sa "Mamma, jag har ramlat" var "Jaha, men res dig upp och kom hem då..."
Haha jag lyckades ta mig därifrån och kom äntligen i säng framåt halv 3.

Blev väckt av mamma vid 9 på lördagmorgonen och just då hade jag nog hellre aldrig vaknat alls men jag gick upp, eftersom jag skulle bli hämtad av pappa vid 10.30. Vi skulle till Eskilstuna djurpark med hans sambo Anne-lie och hennes son Andreas.
Hade ont överallt efter den där lilla markinspektionen under natten men mådde rätt bra ändå.
Vi hade underbart väder hela dagen och gick omkring och tittade på en massa djur och för Andreas skull köpte jag även ett åkband till karusellerna där så att han skulle ha någon att åka med, så vi åkte massa karuseller och körde radiobilar också. Det blev en lyckad utflykt och när vi skulle därifrån var klockan så mycket att jag lugnt kunde avlasta pappa och köra hem.

Tog massor med bilder men orkar inte lägga upp alla och jag tror inte det är speciellt intressant för er heller.

Trött och seg i huvudet var jag när jag kom hem till mamma och Kent igen så det blev ingenting annat än att glo på Eurovision song contest på kvällen.

Igår tog vi med oss Casper och åkte ut till stugan så att han fick springa av sig lite och trots att vi bara var därute i ca. 2 timmar hann han fånga en sork, min lilla jägare.
Sen åkte vi till Varberga och lämnade av Casper hemma för att sedan bege oss till Marieberg och inhandla present till min brorsas flickvän som fyllde år i fredags.
Sen blev det fika i Hallsberg och sen fick jag äntligen komma hem och varva ner.

Har varit en intensiv men mycket lyckad helg :)
Idag är det bara 2 veckor kvar tills jag sitter i en gul Postbil och ska lära mig hur min tur fungerar, bien bien.

Vi kanske hörs igen senare,
Ciao!

      - The weekend -

Söndag 10 maj 2009

I fredags blev det utgång med Mia och Bim, efter en liten förfest här hemma hos mig.
Vi drog till Stället, ett ställe som jag bara tycker mindre och mindre om för varje gång jag är där..
Men det blev hursomhelst en trevlig fredagkväll, trots det : )
På natten kom Mia hem till mig igen med taxi, vi satt och drack kaffe och snackade om allt och ingenting till klockan 6 på morgonen. Vi somnade väl vid 6.30, lite lagom onyktra och trötta..

Klockan 9.30 ringer pappa och väcker mig, vi skulle ju på Metallsvenskan...
Tro mig jag trodde allvarligt talat att jag skulle dö där och då, varit ute på krogen kvällen innan och sen till råga på allt bara sovit i 3 timmar. Kanske inte det smartaste, men jag kom iallafall upp och det gjorde Mia också, vilket är ett stort mirakel och hade jag haft en lång penna hade jag ritat ett stort kors i taket ;P
Hon gick hem, inte ett dugg nyktrare än vad hon var när hon somnade och jag satte mig och trampade iväg på cykeln och för min del var det lika illa ställt som för Mia.
Efter att ha cyklat till Örnsro till pappa blev det att dra till Behrn Arena för att se Sveriges rockelit spela fotboll, eller snarare fumla runt på en gräsmatta till ljudet av tusentals skrattande människor. Det var iallafall jävligt kul att se och man fick sig ett gott skratt : )
Sen åkte vi hem till pappa och hans sambo och åt mat.
På kvällen bar det av till Conventum Arena för att se Sabaton och Hammerfall spela och jag måste säga att det var bättre än väntat. Jag ska inte sitta och påstå att jag är jättesåld på den typen av musik, jag följde från första början med pappa därför att dom som skulle följt med pappa plötsligt fick förhinder. Men jag blev glatt överraskad av att jag faktiskt tyckte musiken var bra och sen fick man ju träffa lite folk, det är aldrig fy skam :P
Även om fötterna och ryggen fick ta en hel del stryk så var det iallafall värt det :)
   
 
Bilderna blev inte särskilt bra men det får duga... :P

Idag är jag jävligt trött tack vare dom få timmarna sömn jag fick natten till igår och även tack vare att jag stått och gått så mycket den här helgen att kroppen är helt mörbultad :P

Jag tror att Casper också är rätt trött efter en helg ute i stugan, det ser iallafall så ut...

Jag har haft en riktig kanonhelg iallafall och hoppas på fler helger som den här : )
Hoppas att er helg varit minst lika lyckad!
Ciao!

      - Weekend has come -

Fredag 8 maj 2009

Nu är det äntligen fredag, det ligger 1 liter Cape Heights och 3 Peach Melba på kylning och det är någorlunda fint väder, iallafall än så länge :)
Ikväll blir det utgång med min bästa och Bim, vart det bär av har vi ingen aning om men ut ska vi och vin ska drickas och det ska skrattas och fan vad härligt det är med helg.
Även om jag inte har något jobb just för tillfället så känns det ändå bra när helgen kommer och man kan gå ut och träffa folk på stan. Jag hoppas att vädret håller sig i schack ikväll så vi slipper regnväder och kyla.
Idag vaknade jag i skaplig tid, 9.30 vilket är väldigt tidigt för en arbetslös person som jag :P

Började med att ringa till min bank nu på morgonen och fick sitta i telefonkö.
Blev sedan ombedd att ringa till Nordea istället, där jag också fick sitta i telefonkö med min stackars mobil. Väl framme hos teknisk support på Nordea blir jag återigen ombedd att ringa någon annanstans, till Swedbank igen alltså.
Så jag har blivit omkring skickad hela morgonen på telefonen och inte har jag varken blivit klokare eller rikare av det här, för jag kommer inte få tillbaka pengarna förrän om 5 bankdagar, för pengarna ligger reserverade och kan inte röras. Ja det är ju så man kan bli galen och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, vad fan skulle jag ha gjort om det här var mina sista pengar?
Nej, tummen ner Nordea och Swedbank!

Men, ingen idé att hänga läpp när det är fredag och man har pengar på sparkontot att ta från så länge.
Efter att ha suttit i telefon i närmre en timme stoppade jag in Casper i kattburen och gick ner till parkeringen och mötte Kenth som skulle ta med honom till sommarstugan så han får springa av sig i helgen. Fan vad han har blivit tung nu, från att bara ha vägt 1,5-2kg fram till för 2 veckor sen väger han nog närmre 4 kg nu, inte för att han blivit fet eller något sånt utan muskulös :P Värsta är ju att kattburen blir så tung att bära omkring på, när han till råga på allt aldrig kan sitta still utan springer omkring där inne som en tätting :P




Jag får hålla till godo med den här pöjken så länge, i brist på mänskliga karlar.. :P




Sen kom posten och jag fick 3 brev; Alfa-kassan, äckel Radiotjänst(fitt-TV-avgiften) och från Vägverket.
Har äntligen blivit berättigad Alfa-kassa fick jag veta och det var ju ett glädjande besked : )
TV-avgiften ska betalas nästa månad också, jag har verkligen aldrig på min TV och ska betala 519kr var tredje månad. Jaja, skitsamma :P
Sen fick jag fakturan för fotograferingen på Vägverket för körkortet. Kommer alltså få ett sånt där nytt kort med en liten ruta i som det finns i dom nya, har ju haft ett sånt där stenålders körkort förut :P

Nu sitter jag här med en kopp kaffe, magen skriker men jag tänker inte äta något än för då blir jag så trött och det går icke, för när kaffet är uppdrucket är det dags att städa. Det kommer ju lite folk hit senare och då får man ju skämmas om det ser ut som en krigszon här hemma, nej nej inte ens min mamma får komma in när det ser ut såhär :P

Hoppas eran fredag bjuder på något kul :)
Vi hörs säkert senare,
Ciao!

      - Whisper -

Vet inte riktigt hur det blev med min tänkta städdag, den liksom dog bort på något sätt...
När jag har skurat som en idiot i badrummet tog orken och motivationen slut helt plötsligt.
Kan ha berott på att jag inte hade ätit något än, man orkar inte lika mycket på fastande mage.
Så jag ställde mig och gjorde en omelett istället med;
Tomat, gräslök och riven ost. Jag blev rätt nöjd med den, för den var iallafall god : )
  
La lite gräddfil och en klick pesto vid sidan av också :P
Jag är ingen mästerkock precis men min mat duger bra åt mig : )

Men efter att jag hade ätit orkade jag ännu mindre än innan, kände mest för att lägga mig och sova för natten.
Istället för att göra det så ringde jag pappa och bjöd över honom på kaffe, för att sen tigga skjuts till bolaget som jag redan berättat...

Nu när klockan är rätt mycket, så är det som vanligt jag som får värsta energikicken och vill börja storstäda mitt i natten.. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det är nog något fel på mig :P
Så nu sitter jag här med Gnarls Barkley - Crazy pumpandes ur högtalarna och en kopp kaffe framför mig och undrar vad jag ska hitta på nu.
Jag kan ju iallafall diska, tror inte grannarna skulle uppskatta om jag startade dammsugaren nu om jag ska vara ärlig :P
Men dom är nog inte så glada på mig överhuvudtaget eftersom det bara är jag i hela huset som för oväsen och spelar hög musik, tur att dom har tålamod åtminstone : )

Ciao!

      - Nordea as -

Pappa var snäll och skjutsade mig till Eurostop för att jag skulle handla på bolaget, hade ju kunnat cykla upp på stan imorgon men tror inte att det vinet jag skulle ha finns där.
Skulle ta ut 300kr på Nordea automaten inne på Eurostop och kommer så långt som till "Sedeluppräkning pågår" sen öppnas luckan och stängs igen flera gånger, utan att jag har fått några pengar. Sen får jag ut en lapp där det står "Tekniskt fel - Uttag Makuleras"... försökte igen och fick då veta att uttaget inte godkändes av min bank.
Började bli riktigt förbannad och gick iväg till ICAs kundtjänst för att försöka ta ut pengar där istället, men då medgavs inte beloppet..
Nordea har alltså dragit 300kr av mig trots att jag inte fick ut dom, jävlar i helvete vad arg jag blev då..
Jävla tur att jag hade 100kr kvar på kontot så jag kunde handla på bolaget iallafall. Ska ringa banken direkt imorgon och säga åt dom att dom får sätta in mina 300kr igen, jag hoppas verkligen att det inte blir några jävla problem med det här nu.
300kr kanske låter lite i era öron men en person som bor i egen lägenhet, med räkningar och mat att handla och som bara har 3500kr att leva på i månaden, har inte råd att förlora 300kr.
Jag är iallafall jävligt glad att det inte var mina sista pengar och att det inte är helg nu, för hur fan skulle jag gjort då? Förlorat mina sista pengar och banken öppnar inte förrän på måndagen, det är tur att det är torsdag och inte fredag.
Teknikens under, måste jag få säga.

Men nu skiner iallafall solen ute, det är ju åtminstone positivt.
Ciao!

      - Dancing naked in the rain -

Torsdag 7 maj 2009

Blev rätt sent uppe inatt, eller ja jag var iallafall vaken till 3.
Sedan blir jag väckt av att telefonen ringer, fattar ingenting först utan tror att det är i min dröm det ringer, sen vaknar jag med ett ryck och ser att solen strålar där ute och blir asglad att det är fint väder.
Kollar telefonen och ser att det är ett nummer jag inte känner igen som ringer, svarar;
- A, hallåå...? (jag försökte låta vaken men misslyckades totalt)
- Hej, hör du vem det är?
- Eeh, nej? (Jag hörde direkt vem det var)
- Ja men det är ju Johnny, Glenns släkting!
- Vem fan är Glenn? (Jotack, jag vet väl vem fan Glenn är!)
- Ja men nu ska du höra på mig, Glenn i Kumla som du var hos.. det är ju jag Johnny!
- Jag fattar inte vem du pratar om, vem är det du söker?
- Men jag hör ju att det är Rebecka
- Jag heter inte Rebecka, jag heter Elin och jag har jobbat natt så jag måste sova. Hejdå!
- Jaha, hejdå.
När vi hade lagt på kollade jag på klockan; 06.14!!
VEM i helvete ringer till någon klockan kvart över 6 på morgonen DYNGRAK? Ja inte kan det vara någon med så mycket som en enda hjärncell iallafall.
Jag har sluppit den här människan sedan i somras när han ringde mig klockan 4 på morgonen och var asfull när jag skulle upp och jobba. Innan dess har han förföljt mig med sms och samtal varje dag i över 3 månaders tid.
I början snackade jag med honom för att jag inte hade mage att ignorera honom, samtalen kunde vara i 1,5 - 2 timmar ibland och ändå ringde han igen efter knappt en timme och skulle snacka lite till. Det komiska är ju att han sa INGENTING knappt när vi pratade i telefon, det var jag som fick prata trots att jag hellre ville lägga på luren.
Han är inte frisk någonstans, det kan han inte vara eftersom han inte förstår när jag säger åt honom att sluta ringa till mig och att jag inte är intresserad av honom på något sätt alls.
En person som är 29 år gammal som super sig full på 2,8% öl varje dag och som har noll humor eller självdistans överhuvudtaget, ja en sån person kan jag gärna leva utan.
Förstår inte ens vad han vill mig, jag har träffat personen 1 gång när jag bodde hemma hos Glenn och sedan dess har han varit som besatt av mig, har skickat sms och talat om för mig att han älskar mig och vill ta hand om mig resten av sitt liv och jag minns inte ens allt han sagt.
Snälla, skona mig från denna människa!
Hoppas han trodde på att det inte var jag och aldrig mer ringer, för jag tänker inte byta nummer pga honom.
Jag somnade iallafall om och när jag vaknade så sken inte solen längre utan det ösregnade ute.. väldigt surt.. :P
Snackade med Therese och vi bestämde att hon skulle komma hit och lämna min påse med kläder och smink som jag lämnade hos henne på Valborg. Mötte upp henne nere på parkeringen och vi stod och snackade i typ 30 min om lite allt möjligt, mest om karlar om jag ska vara ärlig ;P
När jag kom upp igen började jag städa badrummet väldigt grundligt, har skurat allt kakel och gjort rent Caspers kattlåda och även skurat badkaret så rent att det ser sprillans nytt ut nu. Nu är det vatten över hela jävla badrumsgolvet och när jag skulle gå in där förut höll jag på att halka omkull och slå pannan i badkaret. Jävla tur att jag hann ta tag i dörrkarmen innan det hände ;P
Jag felanmälde till ÖBO att när jag duschar blir det vatten över hela golvet, trots att jag har duschdrapperi som hänger på insidan av badkarskanten för att det inte ska rinna ner vatten längs det.
Men när dom var här och fixade avloppet så var det iallafall ingen som gjorde något åt det där, så man kan inte gå in i badrummet på typ 1 timme efter att jag har duschat, utan att bli dyngsur om fötterna...

Usch vad jag klagar idag känns det som, det är inte meningen men jag tror det är vädret som spelar in på mitt dåliga humör... vi får hoppas att solen tittar fram snart så att mitt leende också gör entré igen.
Nu ska jag varva städningen med en omelett.
Ha det så bra, vi hörs!
Ciao!

      - Speechless -

Det blir mycket listor här nu, men jag har ingenting viktigt att berätta och vill ändå inte att bloggen ska torka ihop igen :P
Så jag bjuder på en lista till;

1. Hur gammal är du om fem år?
26 år, fan vad tiden ska gå fort då... :O

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Min pappa och Marcus(min farbror)

3. Hur lång är du?
172 cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
"Step Brothers" : )

5. Vem ringde du senast?
Marcus

6. Vem ringde dig senast?
Ida

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Jag är dyngrak :)"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Ringa, för om man har mycket att säga blir smsen så jävla långa :P

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Dom är separerade sedan 18,5 år tillbaka :P

10. När såg du senast din pappa?
För ungefär 1 timme sedan

11. Vilken ögonfärg har du?
Blå-grå-gröna tror jag :P dom skiftar färg ibland

12. När vaknade du i dag?
Vid 12-tiden :P

13. Vilken är din favoritjulsång?
Adolphson och Falk - Mer Jul

14. Vilken är din favoritplats?
Sommarstugan på sommaren, finns inget härligare ställe att befinna sig på då : )

15. Vilken plats föredrar du minst?
Arbetsförmedlingen, fyfan! :P

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Inte där jag befinner mig nu iallafall och inte ensam heller :P

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Utrymmet under sängen, trodde någon skulle sträcka ut en arm och ta tag i foten på mig.. får den känslan än idag när jag sätter ner fötterna i golvet om jag är i sängen :P obehagligt som fan..

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Marcus har ett så jävla roligt skratt, så jag började asgarva när han skrattade åt något förut :P
Hoppas han inte tar illa upp, för det är ju inte illa menat ;P

19. Hur stor är din säng?
120 cm och större behövs inte sålänge jag är ensam :P

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan kläder i trosor, skulle få panik av att ligga med kläder på :S

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4 kuddar, fast nu har Casper snott en av dom som han ligger och sover på :P

23. Hur många landskap har du bott i?
1 i Närke

24. Vilka städer har du bott i?
Örebro :)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
barfota :)

26. Är du social?
Jag är social i allmänhet men sen spelar ju alltid humöret in på hurpass social jag är :P

27. Vilken är din favoritglass?
Jorgubbsglass eller blåbärsglass :)

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Paj, gud vad härligt att det snart är sommar och pajsäsong :D

29. Tycker du om kinamat?
Jag tackar inte nej :P

30. Tycker du om kaffe?
Japp : )

31. Vad dricker du till frukost?
Frukost?

32. Sover du på någon särskild sida?
Längst ut i sängen, annars får jag panik och alltid på sidan :P

33. Kan du spela poker?
Jadå, jag har lärt mig det på senaste tiden :) spelade poker med Mia i söndags och det är fan jävligt skoj :)

34. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Japp, min syssling Rebecca fyller samma dag som jag, fast hon är 1 år yngre :P

35. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, liite finska och liite teckenspråk (även om det börjar försvinna)

36. Har du någonsin åkt ambulans?
Nej, inte sedan jag låg i mammas mage :P

37. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet! Gud vad härligt att få flyta runt i havet, nu längtar jag verkligen utomlands :P

38. Vad spenderar du helst pengar på?
Saker till hemmet och saker till mig :P men det finns inget bättre än att ha råd att skämma bort sina nära och kära med julklappar och presenter :)

39. Äger du dyrbara smycken?
Ja några stycken :P

40. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Grey's Anatomy, Desperate Housewives och Whipeout :P

41. Sover du med gosedjur?
Ja min gosiga Casper

42. Vad har du för ringsignal?
Dj Raaban - Anima Libera

43. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, i mammas källarförråd :P

44. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min mobil

45. Kan du byta olja på bilen?
Jag har aldrig bytt olja på en bil, men kolla oljan och fylla på den är ju inte speciellt svårt :P

46. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej, var nära en gång men polisen var snäll och lät mig åka utan böter :P

47. Läser du dagstidningen?
Om jag är hemma hos mamma och Kent, för dom har NA

48. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Rock Klassiker :P

49. När var du i kyrkan senast?
Det har jag ingen aning om, väldigt längesen :P

50. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
En vecka eller något sånt :P

  
Dom här två har man spenderat dagen med, inte kloka någon av dom men det är ju inte jag heller ;D

Ciao!

      - Fire -

Confession-time



Är du oskuld? - Nej

Någon gång haft sex med samma kön? - Hehe ja...

Haft sex på offentlig toalett? - Nej

Haft sex i duschen? - Japp ;P

Kollat porrfilm? - Jahadå

Haft sex i snön? - Ja, det var inte speciellt varmt om man säger så.. hahah

När blev du av med din oskuld? - När jag var 14år

Haft gruppsex? - Nej

Haft sex på öppen plats? - Japp och blivit påkommen... :P

Drömt sexdrömmar? - Välkommen in i min hjärna när jag sover.. :P

Blivit påkommen när du haft sex? - Haha ja, inte bara en eller två gånger, utan många gånger...

Haft sex i en bil? - Japp

Sugit av någon? - Jaa

Slickat någon? - Japp

Haft sex i någon annans säng? - Jadå

Ångrat att du haft sex med någon? - Jodå det har hänt

Haft sex på stranden? - Nej

Har du tagit nåns oskuld?- Ja

Har/haft kk? - Japp i 2,5 år varade det.. :P

Haft sex med någon annans flick / pojkvän? - Ja...men absolut inte med någon av mina vänner eller bekantas kille!

Tänkt på någon annan när du haft sex? - Ja, det har hänt :P

Haft sex i någons förälders säng? - Japp

Haft sex i sjö/hav/pool? - Ja och det är fan inte det lättaste må jag säga :P

Haft sex med någon kompis bror / syster? -  Japp, med en kompis bror :P

Somnat under sex? - Nej, men direkt efteråt har ju hänt om man varit onykter ;P

Haft sex när det är andra i rummet? - Ja, men som tur är har jag inte blivit påkommen med det någongång.. :P

Varit med någon som är äldre än dig? - Japp

Varit med någon som är yngre än dig själv? - Ja, var tillsammans med en yngre kille i 3,5år :P


Haha, vill inte ens veta vad ni fått för bild av mig nu.. men det bjuder jag på, som jag brukar säga ;D
Ha det bra,

Ciao!

      - Pokerface -

Tisdag 5 maj 2009

Valborg
Började med att ta cykeln bort till Bring express för att lämna in jobbtelefonen och arbetskläderna, snackade lite med Therese och vi bestämde att hon skulle hämta upp mig efter jobbet.
Sen cyklade jag upp på stan och handlade på bolaget och sen cyklade jag hem.
Vid 15 tiden kom Therese och hämtade mig här hemma, vi åkte till Willy's i Marieberg och handlade lite mat och sen åkte vi hem till henne i Mosås.
Första ölen knäppte vi upp klockan 16 ungefär och vid 18 tiden käkade vi lite mat och sen gjorde vi oss i ordning för kvällen.
När vi var färdiga begav vi oss ett par 100 meter bort till förfesten som hölls hemma hos Therese kompis Hanna.
Där blev det grillning, drickande och massa annat trevligt. Framåt 22-23 tiden tog vi en taxi in till stan och tanken var att gå till Frimis, men det fanns ju inte en chans att vi tänkte stå i den kön och slösa bort en massa tid.
Så vi drog till Pitcher's istället och fortsatte vårt Valborgsfirande på uteserveringen med öl och trevligt sällskap.
Årets Valborg blev ju sjukt mycket bättre än förra året iallafall, jag är nöjd och sen är det alltid kul att träffa lite nytt folk.
Skulle inte banga på att festa med dom fler gånger : )

     
Jag har aldrig varit mycket för cider och alkoläsk, men jag har hittat något som slår alla cidersorter jag någonsin smakat hittills. Jag blev så jävla sur när den inte fanns att köpa på bolaget inför Valborg så jag fick köpa Gravendals Jordgubbscider som smakar konserveringsmedel och socker... nej, Peach Melba ska det va' annars får det fan va'

Efter Valborg var mina stackars pengar slut så resten av helgen blev lugn ute i stugan och det är ju inte fy skam med strålande sol och det är även helt gratis :P
På lördagen åkte jag, mamma och Kenth upp till Ställberg(10mil från Örebro) med en släpkärra full med ved till morfar. Det blev jag som fick köra eftersom jag en gång råkade säga "Vafan ska jag med körkort till när jag aldrig får köra bil?" och det argumentet använder mamma jämt mot mig när hon inte orkar köra bil :P

På söndagen kom jag och Casper hem till Varberga igen och först kom pappa förbi på en fika. Sen ringde jag Mia min Mia och hon kom också över på en fika, men den fikan ledde till att tömma mitt kylskåp på vin, öl och cider som fanns kvar efter helgen. Vid 1 tiden på natten var Mias cigaretter slut så vi tog min cykel och drog till Statoil i Västhaga, där vi även köpte ett sexpack Norrlands Guld, fyfan vad jag hatar den ölen.. men det gick ner ändå.
När vi kom hem igen plockade vi fram en kortlek och satte igång att spela Poker, som jag hade en jävla tur i just den kvällen för jag vann båda omgångarna. När vi sen gick över till att spela Skitgubbe var det Mias tur att vinna istället :P
När klockan var 4.30 stekte jag ägg och vi käkade äggmackor, sen gick Mia hem vid 5-5.30.
Jag själv kunde inte somna direkt utan låg och läste till typ halv 7.
Sen var det bara att kliva upp vid 11 igen för att ta cykeln hem till pappa. Vi cyklade upp på stan och gick till NajzPrajz och köpte en biljett till Metallsvenskan som är på Conventum arena på lördag. Jag kommer bli döv men det får jag väl bjuda på, det blir säkert skoj också :P

Idag är vädret verkligen inte på min sida och när jag vaknade förut ville jag bara dra täcket över huvudet och somna om.
Jag ser nu att det har spruckit upp lite och solen nästan tittar fram, så jag kanske slipper vara deppig och tråkig hela den här dagen.

Hur har eran Valborg och helg varit då? : )
Ciao!
RSS 2.0