- I know for sure -

Tisdag 21 juli 2009

Idag var det hur lugnt som helst på jobbet, var färdig innan lunch med allt och efter lunch fick jag 3 stopp. Lugn och skön dag med andra ord. Hämtade min kära cykel från verkstan också, den blev hur bra som helst.. äntligen så tar tramporna direkt när man trampar framåt och bromsarna tar direkt när man bromsar, behöver inte hoppa ner från sadeln och bromsa med fötterna mot marken längre. Väldigt väl spenderade pengar måste jag säga.

Vid slutet av arbetsdagen fick jag ett sms av Mia angående lite afterwork i form av kaffe.
Svängde förbi Willy's på vägen för att inhandla lite grejer till jordgubbspaj, som jag självklart ville bjuda henne på för första gången denna sommar, men knappast den sista.. du kan vara lugn Mia, men jag ska nog hitta på någon annan exotisk ingrediens nästa gång ; )
Mia dök upp mitt i pajbaket och sedan har vi bara suttit och snackat över ett par koppar kaffe och rykande färsk smulpaj med vaniljsås. Vi har ägnat eftermiddagen och halva kvällen åt att bara vara, glott i gamla skolkataloger, letat efter gamla skolfoton på internet och hittade en jävligt bra bild på en person vi suttit och letat efter ett bra tag.
Se bild nedan!
 "******" -05

Vi har helt enkelt haft en jävligt trevlig kväll och Mia drog hem för en stund sedan.
Här sitter jag nu och funderar på vad det ska bli för mat till morgondagen, vad jag än lagar orkar jag ändå aldrig äta upp maten, är varken sugen eller hungrig när det väl är dags att äta...
Så det ska bli kul att se vad jag slänger ihop för mat denna gång.

Imorgon tänkte jag faktiskt baka kakor, har nog inte bakat sånt sedan jag var liten och hjälpte mamma med kakbaket. Det ska bli drömmar i alla former, chokladdrömmar, vaniljdrömmar och det bästa av allt; kokosdrömmar!
Jag tycker kokos är sjukt gott, så om jag klarar av att baka kokosdrömmar lär dom ju bli ljuvligt goda :D
Förhoppningsvis går det lika bra att baka kakor som att baka paj, för då kommer kakorna åtminstone vara ätbara.
Jaja, det återstår att se vad det blir av detta projekt... förhoppningsvis blir det inte stenar av kakorna som gör att tänderna spricker och ramlar ut i form av små smulor, iallafall.

Har förresten glömt berätta en sak om min lilla odåga till katt.
I lördagskväll skulle jag gå in i sovrummet ute i stugan för att hämta en sak.
Det var mörkt i rummet och bara lite ljus sken in från köket så jag såg ingenting, medan jag står där känner jag att jag har foten på en strumpa som har hamnat på golvet.. när jag böjer mig ner för att plocka upp den och kommer närmre ser jag att det är Caspers leksaksråtta som ligger där.
Trodde jag, iallafall. För när ljuset från köket föll in på golvet visade det sig att det jag hade satt foten på i själva verket var en riktig DÖD råtta! Ni kan ju gissa hur mycket jag skrek när jag insåg att jag hade en död råtta under foten, en "livslevande"dödjävlaRÅTTA, för helvete...! :S
Det enda ljusa jag kunde se i den situationen var ju att jag inte hade satt tyngden på den foten som råttan låg under utan jag hade lutat mig på det högra benet. Annars hade jag väl haft rått-inälvor och äckelsaker under foten också...
Fyfan, ryser än när jag tänker på det... kattskrälle att lägga råttor överallt, ingen ordning på dig ibland Casper! :P
En annan dag kom han ju in med en råtta som inte var död eller ens skadad, som han sedan släppte ner på golvet och varpå råttan sen kilar iväg och gömmer sig bakom några kassar inne i skafferiet... då skulle ni hört min mammas skrik, som inte var sämre än mitt...
Ja, katter finns det både för- och nackdelar med.. det är ett som är säkert.
Men det är tur att fördelarna väger mycket mer än nackdelarna : )

Här har ni förresten en bild på vår bastu-och-dass-to-be.

Vi har kommit lite längre än såhär, nu är ytterväggar och isolering uppe... har dock glömt tagit nya bilder.
I höst blir det hursomhelst bastu och öl som gäller för hela slanten, eller hur Mia? ; )
(Personen i gröna hängselbyxor är min käre morfar(78år), som självklart ska vara med när det är bastubygge, finne som han är :P)

Nu ska jag fixa matlådan till imorgon och sen blir det en dusch,
Ciao!

What's your opinion?
Postat av: Mia

Haha skrattade lika mycket åt bilden nuigen :D

jag blir så glad!



Du, vi ska Bo i den där bastun oktober-mars! :D



2009-07-22 @ 00:25:50
Postat av: Rebecka

Haha det gjorde jag också:P

Så jävla klockrent!



Absolut, det är givet att vi ska ;)

2009-07-22 @ 18:01:08
URL: http://onachampagnehigh.blogg.se/

Your opinion:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

My opinion:

Trackback
RSS 2.0