- Regn -

Fyfan vad det har regnat och blåst idag, man blir ju riktigt deppig.
Har varit hos pappa och Anne-lie, min lillasyster Mickis var där och ska vara där nån vecka tror jag.
Vi är inte helsystrar, har bara samma pappa. Jag är min mammas enda barn.
Min lilla skrutt syster, hon har det inte lätt. Känner sig inte välkommen någonstans, förutom hos pappa dit hon nu har åkt för att få lugn och ro.
Önskar jag kunde hjälpa henne, men vad ska jag kunna göra? Önskar hon kunde bo här hos mig, men hur ska det gå till? Som om socialen skulle gå med på det och sen är jag kanske lite väl ung för att ta ansvar för en 15-åring?
Har ju själv nyligen kommit ur dom värsta tonårsperioderna, så det vore kanske svårt att plötsligt få ansvar för en som är mitt inne i dom just nu.
Hon har verkligen inte haft det alltför lätt här i livet, lilla Mickis.
Jag hoppas verkligen att allt ordnar sig för henne snart, att hon på något sätt kan få bo kvar här i Örebro trots att hennes mamma flyttat till Borås. Hon har äntligen kommit till en klass där hon träffat vänner, har en pojkvän som hon är jätteförälskad i och hon har oss här; mig, pappa och Anne-lie. Dom enda hon känner sig älskad av.
Fyfan säger jag bara.

Regnet det bara öser ner, och som grädde på moset fanns det inte en enda ledig parkeringsplats på min parkering så jag fick ställa mig långt åt helvete härifrån och gå hur långt som helst i det här äckliga vädret. Är helt dyngsur från topp till tå, fötterna är iskalla och strumporna genomblöta, likaså skorna och jackan.
Pang sa det och blev skitväder, från att ha varit fint hela förra veckan så small det till och blev höst(?)
Hoppas vädret är bättre imorgon, att det åtminstone inte regnar lika mycket som nu. Orkar inte bli dyngsur, ska ju åka buss hem när jag lämnat bilen vid verkstaden och det är en bra bit att gå till bussen därifrån.


Usch, åka buss? FYFAN, det har varit så skönt att ha bil nu senaste månaden och slippa passa busstider och allt annat krångel. Slippa trängas med alla andra, men jag får ju bilen senare i veckan. Då är det dags att fylla på lite bensin i tanken, det börjar ta slut nu.
Har klarat mig i en månad på en full tank och det är ju jättebra att det har räckt så länge, med min ekonomi.

Ska nog kolla vidare på Eva & Adam sen, innan jag lägger mig för natten.
Och imorgon SKA JAG UPP och lämna in bilen, inget jävla försovande nu, Rebecka!

Vi kanske hörs igen senare,
Ciao!

What's your opinion?

Your opinion:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

My opinion:

Trackback
RSS 2.0