- OBS -

Fredag 29 augusti 2008

Ni missar väl inte att lägga ett bud på projektorn jag har utlagd på auktion på Tradera?
Tänkte väl det, det vore ju årets miss annars. Utropspriset ligger långt under projektorns egentliga värde och ni har chansen att göra  ÅRETS KAP!
Det vore väl riktigt dumt att gå miste om en sån guldklimp?
Jag garanterar att den är i fullständigt skick.
Skynda, buden börjar trilla in nu : )

Nu är det snart dags för sängen för min del, antingen med en film framför mig eller med en bok. Har inte kunnat räkna ut hur trött jag är, eller om jag egentligen är trött alls... hmm.
Klockan säger att det är läggdags, men vad säger kroppen?
Vaknade vid 11 i morse, tidigt för att vara mig men sent för att vara anständig.
Har alltså inte varit vaken i så mycket mer än 13 timmar vilket är en ganska kort dag för en normal människa.
Frågan är om jag är normal eller om jag är mig själv?

På tal om att sova, jag drömde en riktigt sjuk dröm inatt.
Jag drömde att jag vaknade i min säng, i min lägenhet. Bara det att mina fönster pekade åt en annan riktning över parkeringen, dom var alltså vända åt samma håll som nu men lgh låg i ett annat hus. I drömmen stod min säng vid fönstret och det första jag får se när jag kollar ut mot parkeringen är en vilt skenande ENORM häst!
Hästen har grimma på sig och efter hästen springer 3 barn och försöker få stopp på den. Till slut lyckas dom få pli på hästen och tar med den in i en lägenhet,  jag från mitt fönster kan se in i lägenheten och där lägger sig hästen i en säng och somnar. Som om inte det vore udda nog, när jag kliver upp ur sängen visar det sig att det finns fler rum i min lägenhet än vad som fanns när jag gick och la mig, det sjuka är att jag kunde känna mina fötter mot golvet och det kändes som om jag upplevde drömmen på riktigt. När jag öppnar dörren till nästa rum, sitter min mamma där och hon berättar att jag borde gå ut och kolla läget med min bil. Något fundersamt går jag ner till parkeringen men kan inte hitta min bil någonstans, i drömmen har min bilnyckel fjärrstyrt lås och jag trycker in knappen. Låset på en skrotig Pick Up, öppnas och jag förstår ingenting, det här är ju inte min bil? Mamma kommer ner till bilen och berättar att jag gick ut på krogen kvällen innan(?) efter att jag druckit 2 glas vin hemma (vilket jag faktiskt gjorde i min ensamhet, alkoholistvarning?) och på krogen bytte jag min Ford Escort RS mot en jävla rishög. Jag blir helt förtvivlad och tar bilen upp på stan för att leta reda på personen jag bytt bil med. Jag hittar honom och han säger att tyvärr så har han skrotat min bil, jag kommer alltså försent. Min tanke då är att, jaja det var ju ändå hål i ljuddämparen(vilket det är på riktigt :/ ) och plötsligt förändras "krogen" till ett badhus och jag står plötsligt inne i herrarnas omklädningsrum, jag skyndar mig såklart ut. Där utanför stöter jag på två gamla klasskompisar som försöker övertala mig att läsa biologi på Universitetet, vilket jag förut ville men inte längre. Jag säger att jag ska fundera på saken och åker hem igen.
När jag kliver in genom dörren ser min lägenhet ut precis som vanligt igen, med undantag att mina föräldrar tydligen har flyttat in hos mig.
Sen vaknade jag.

Hästen i drömmen var ungefär i den här storleken, men det var en riktig levande häst.

Ganska skum dröm faktiskt, undrar om det var något hallucinogent i vinet jag drack igår? Drack 2 små glas vin medan jag kollade på film igår kväll, ett vin med väldigt låg alkoholhalt gjort på maskrosor. Låter PISSÄCKLIGT, men det är faktiskt drickbart även om man inte blir speciellt påverkad. TJI fick jag, jag blev tydligen riktigt påverkad och fick tydligen hallucinationer och grejer. Otäckt.
Det första jag gjorde var att kolla ut genom fönstret och se efter så att min älskade Ford stod där ute på parkeringen, det gjorde den.

Ciao!

What's your opinion?

Your opinion:

Name:
Remember me?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

My opinion:

Trackback
RSS 2.0